BAS2 Systemintegratörskurs 27-29 september 2016

Välkommen till höstens första fördjupningskurs för dig som arbetar med BAS2 och tekniska system i fastigheter (värme, ventilation, larmkriterier, reglering, logiska villkor etc) och vill lära dig mer om BAS2-system för byggnadsautomation och fastighetsautomation.

För att gå kursen krävs allmän kunskap om styr- och reglerteknik för byggnadsautomation, samt grundläggande förståelse för logik, villkor och installationsteknik.

På kursen får du bland annat lära dig att konfigurera BAS2 för att hantera styrning, reglering, larmhantering och energiuppföljning i fastigheter, samt rita tillhörande grafiska bilder med dynamiska värden och manövermöjligheter.

BAS2-kurser hålls flera gånger årligen hos Bastec

Höstens första BAS2 Systemintegratörskurs hålls den 27-29 sept 2016 hos Bastec i Malmö. Deltagarna arbetar enskilt med varsin utbildnings-DUC och får olika övningsuppgifter som omfattar konfigurering av alla objekt ingående i BAS2.

I kursen ingår användarmanual och konfigureringsmanual för BAS2. Lunch tre dagar samt en kvällsaktivitet med middag ingår också i kursavgiften.

Anmäl dig och läs mer detaljer i kursdokumenten >> Utbildning BAS2

Vad är BAS2?

Läs mer om det lättanvända BAS2-systemet för byggnadsautomation >> Om BAS2-systemet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev