Glad sommar!

En händelserik vår är till ända, med bland annat lansering av vår nya spännande produkt Bastec Cirrus, medverkan på Nordbygg-mässan och en mycket givande Islands-resa för hela företaget.

Tack till alla våra samarbetspartners och kunder för ett mycket bra lagarbete under våren. Vi önskar alla en avkopplande semester, så fortsätter vi med ny energi tillsammans vidare i höst. Håll till exempel utkik efter Expo Styr i början av september i Gävle, Enköping, Stockholm och Norrköping.

Öppet hela sommaren

Vi ser nu fram emot några veckors skön ledighet, men håller som vanligt kontoret öppet hela sommaren. Under juli månad har vi något lägre bemanning, det går dock bra att fortsätta beställa som vanligt och att kontakta support.

Komponenter och lagerhållning

Genom idogt arbete har vi våra lager fyllda, trots stora problem i omvärlden med komponentbrist etc. Ni kan därför tryggt fortsätta beställa från oss. Läs mer här: ”Bastecs lägesrapport för inköp och sourcing 2022”. Vi arbetar varje dag för att ni ska styra smart och skapa effektiv fastighetsautomation.

Vi önskar er alla en riktigt härlig sommar!
/Vännerna på Bastec

Hela Bastec på Islandsresa, våren 2022.