Kom och träffa Bastec på B2B-eventet ExpoStyr! INSTÄLLT!

UPPDATERING 2020-11-02: ExpoStyr har tyvärr ställts in i sista stund av Slussen pga de senaste covid-19-restriktionerna i landet. Vi återkommer snart med mer info.


I november är det dags för höstens ExpoStyr där du får chansen att möta de främsta aktörerna inom fastighetsautomation, styr och regler. Bastec finns på plats och vi ser fram emot att träffa er och berätta om vårt smarta styrsystem BAS2.

Denna gång kommer ExpoStyr till:

  • Gävle 3:e nov (Monitor ERP Arena, Foajén)
  • Uppsala 4:e nov (Fyrishov, Hall F)INSTÄLLT av Slussen.biz pga covid-19 och flyttat till Stockholm istället samma dag.
  • Stockholm 4:e nov (Solnahallen,, C-hallen)
  • Stockholm 5:e nov (Solnahallen, C-hallen)

Vill du veta mer inför eventet får du gärna kontakta våra säljare Jonas Bengtsson på 010- 330 80 41 eller Bo Nilsson på 010-330 80 40, det är också dem du kommer möta i vår utställningsmonter.

Föranmälan krävs

Anmäl dig till Slussen.biz. Eventet är gratis.

På grund av rådande situation med covid-19 och för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer behöver du välja en specifik tid för ditt besök. Slottider: 9.30-11, 11-12.30, 12.30-14 (Begränsat antal besökare/slot). Mer info finns hos arrangören Slussen.biz.

Varmt välkommen att anmäla dig!

ExpoStyr är ett B2B-event som arrangeras av Slussen.biz och vänder sig i första hand till dig som är styrentreprenör, styrintegratör, styrelektriker, energirådgivare eller energi-/styrkonsult.
Vi är väl medvetna om att riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten kan ändras med kort varsel, men hoppas givetvis att vi ska få träffa er!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev