Lediga jobb för projektingenjörer

Är du projektingenjör och intresserad av byggnadsautomation? Sök jobb på Bastec i Malmö!

Bastec är ett innovativt bolag med totalt 35 anställda, egen produktutveckling och återförsäljare över hela Sverige. Här arbetar idag 15 projektingenjörer med våra egna kundprojekt och entreprenader i Malmöregionen. Vi expanderar och behöver utöka vår styrka med ytterligare  en eller två.

Projektingenjör på Bastec

Som projektingenjör arbetar du bl.a. med konfigurering av styrsystem, dokumentation, drifttagning och besiktning. Det är ett omväxlande och utvecklande arbete som kräver bra ordningssinne och planeringsförmåga.

Efter en ”inskolningsperiod” får du successivt ansvar för dina egna projekt. Det innebär att du genomför dina projekt självständigt men med god hjälp från övriga projektingenjörer i den omfattning som du känner behov av.

För att inte startsträckan ska bli för lång tror vi att du måste ha erfarenhet från minst ett av följande områden: automation, ventilation, värme, kyla eller svagströmsinstallation. Eftersom du kommer att ha många kontakter med kunder, entreprenörer, konsulter m.fl. lägger vi stor vikt vid din personlighet. Du bör vara serviceinriktad, noggrann, flexibel och entusiastisk. Samt sist men inte minst – du måste vara teknikintresserad!

Skicka din ansökan via e-post!

Om du tycker detta låter intressant så vänta inte. Skicka din ansökan till jobb@bastec.se idag!
Ange ” Projektingenjör” på ämnesraden i din ansökan.

Ansökan ska vara på svenska.
Skriv kort och koncist.
Om du har betyg från högskola eller annan utbildning, vänligen bifoga detta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev