Bra att veta om beställning, offert, dokumentation och filnedladdning

Om vår produktkatalog

Under Produkter finner du artikelnummer, listpris, datablad och certifikat för våra BAS2-komponenter och relaterade tillbehör. Priser visas med reservation för ev prisändringar och skrivfel. Du kan även ladda ner senaste BAS2 installationsprogramvara till PC.

Så här beställer du BAS2

I dagsläget genomförs köp/beställning av våra produkter ej online, utan via direktkontakt med Bastec eller någon av våra återförsäljare. BAS2 säljs och installeras via ett 100-tal återförsäljare och entreprenörer över hela Sverige. I Malmöregionen genomför Bastec även egna entreprenader.

Kontakta oss så hjälper vi dig att finna en lokal återförsäljare.

Kontakta Bastec

Är du BAS2-återförsäljare?

Kom ihåg att logga in i ÅF-portalen för åtkomst till hjälpdokumentation, guider, mallar, programvara och filer specifikt för BAS2-återförsäljare. Saknar du lösenord? Kontakta vår support. Se Kontakt.

Garanti och BAS2-avtal

Bastec lämnar 5 års garanti på alla BAS2-produkter. Läs mer om garanti och service, samt om BAS2-avtal och support.

Certifikat

Alla BAS2 DUC:ar är CE-certifierade och miljöcertifierade med SundaHus.

Snabb info om BAS2

  • BAS2 är ett flexibelt och framtidssäkert system för att styra och övervaka värme, kyla, ventilation och andra tekniska system i byggnader. BAS2 utvecklas och marknadsförs av Bastec AB. Vår huvudprodukt BAS2 DUC (datorundercentral) finns i två olika ”varianter” för att passa alla behov.
  • Det moduluppbyggda och därmed helt flexibla BAS2 XL13 kan anpassas fullständigt till varje apparatskåp. Det används främst till större anläggningar som t.ex. sjukhus.
  • Det mer kompakta BAS2 XE16-COM passar i standard normkapsling. Till XE16-COM finns en expansionsmodul E16 som snabbt, enkelt och kostnadseffektivt utökar antalet in- och utgångar. Det finns även en light-version, kallad XE16-LT, med färre kommunikationsportar.

Läs mer om BAS2, garanti, avtal, support och service