Är det något du undrar över?

Låt vår uppskattade support hjälpa dig!

Användarmanual BAS2 Styr

Användarmanual till BAS2 Styr 7.3 digitalt online! Snabb och enkel åtkomst via dator och mobil, utan att behöva logga in eller ladda ner något först. Manualen beskriver de funktioner du som användare bör behärska för att kunna styra och övervaka din anläggning på ett bra sätt.

Välj kapitel från menyn nedan och läs online:

Ladda ner hela manualen som PDF (enbart för inloggade)

Hela manualen finns även att ladda ner, men enbart för den som är inloggad medlem på vår sajt
För återförsäljare finns manualen i ÅF-portalen >>.
För inloggade slutanvändare finns manualen här: Användarmanualer >>

Inte medlem än? Läs mer på vår supportsida.

Frågor? Fri användarsupport

Bastec erbjuder gratis support för alla BAS2-användare. Läs mer om BAS2-avtal och fri support.