BAS2 Appar

BAS2 App för mobil och tablet

Med Bastecs app till iPhone, iPad och Android kan du ändra och övervaka ditt BAS2-system för fastighetsautomation, var du än är. Allt som kan göras i den inbyggda fullgrafiska webbservern kan också göras via BAS2-appen. Ladda ner BAS2 App gratis till mobil eller läsplatta! Gäller fr.o.m. BAS2 ver 7.2.

NYTT! – BAS2 app på PC

Nu kan du även ladda ner och köra BAS2-appen på din PC. OBS! Fungerar enbart med nätverksuppkopplad DUC version 7.2 eller senare.

Titel - Klicka för information
BAS2 Desktop installationsprogramvara till PC
1172 downloads865.49 KB2019-06-03