Ladda ner BAS2-programvara

Ladda ner filen och packa upp den ifall det är en zip-fil.

BAS2 – Installationsprogram för Windows

BAS2 Styr programvara version: 7.3.1.0

PC-programvaran till BAS2-systemet är utan licenskostnad och kan laddas ner helt fritt utan begränsningar till alla Windows-datorer. Inloggade medlemmar kan ladda ner filen direkt utan formulär.

Fyll i formuläret, för att öppna nedladdningssidan

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan, eller logga in. Programfilen kan laddas ner direkt efteråt.

*” anger obligatoriska fält

Namn*
E-post*
Vilken beskrivning passar in på dig?
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tips:

BAS2 finns även som app och som Desktop-app (Windows).

Information om BAS2-systemet finns här.

BAS2 är ett svenskt, smart och flexibelt system för fastighetsautomation som utvecklas och marknadsförs av Bastec AB. I BAS2-systemet ingår kostnadsfri programvara för alla användare, inklusive bildeditor och konfigureringsverktyg. Systemet är 100% fjärrkonfigurerbart, även flödesbilder.