Vi söker fler projektingenjörer

Nu finns lediga jobb på Bastec för dig som är projektingenjör och vill arbeta med byggnads- och fastighetsautomation i Sydsverige.

Bastec är ett innovativt bolag med egen produktutveckling och många återförsäljare över hela landet. Vårt flexibla och lättanvända automationssystem BAS2 styr, mäter och övervakar ventilation, kyla, värme och andra tekniska system i allt från flerbostadshus och kontor till industrier och sjukhus.

Vi har även egna projektingenjörer som arbetar med våra egna kundprojekt och entreprenader i Malmö- och Öresundsregionen. Vi håller hög klass på de entreprenader vi utför och satsar alltid det där lilla extra för att våra kunder ska bli nöjda och för att samarbetet med andra i ett projekt ska gå smidigt. Intresserad? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Projektingenjör på Bastec

Som projektingenjör arbetar du bl.a. med projektledning, konfigurering av styrsystem, dokumentation, drifttagning och besiktning. Det är ett omväxlande och utvecklande arbete som kräver bra ordningssinne och planeringsförmåga.

Efter en ”inskolningsperiod” får du successivt ansvar för dina egna projekt. Det innebär att du genomför dina projekt självständigt men med god hjälp från övriga projektingenjörer i den omfattning som du känner behov av.

Din bakgrund

För att inte startsträckan ska bli för lång tror vi att du måste ha erfarenhet från minst ett av följande områden: automation, ventilation, värme, kyla eller svagströmsinstallation.

Eftersom du kommer att ha många kontakter med kunder, entreprenörer, konsulter m.fl. lägger vi stor vikt vid din personlighet. Du bör vara serviceinriktad, noggrann, flexibel och entusiastisk. Samt sist men inte minst – du måste vara teknikintresserad!

Skicka din ansökan via e-post!

Om du tycker detta låter intressant så vänta inte. Skicka din ansökan till jobb@bastec.se idag!
Ange ” Projektingenjör” på ämnesraden i din ansökan.

  • Ansökan ska vara på svenska.
  • Skriv kort och koncist.
  • Om du har betyg från högskola eller annan utbildning, vänligen bifoga detta.

 

Genom att anmäla ditt intresse och delge oss dina personuppgifter godkänner du att vi registrerar dem för att kunna ta kontakt med dig och ge dig information om BAS2. Läs mer om vår Integritetspolicy

Prenumerera på vårt nyhetsbrev