Den 23-26 april träffar du oss på NORDBYGG på Stockholmsmässan. Vi ses!

Uppdatera USB-drivrutinen

Denna information och länkar finns även på vår sida där du laddar ner installationsprogrammet.

WINDOWS 10+

En del Windowsdatorer som kör Win10 eller nyare kräver att man FÖRST uppdaterar sina USB-drivrutiner för att därefter kunna ansluta mot en DUC via USB-kabel. Det gör man genom att ladda ner en ny drivrutin och installera den på sin dator.

Den senaste drivrutinen hittar ni på denna sida:

https://ftdichip.com/drivers/vcp-drivers/

Eller klicka här, så laddas filen ner direkt. Hamnar vanligtvis i mappen ”Hämtade filer”:

FTDI USB drivers CDM212364_Setup (Uppdaterad URL-länk 240327)