Supportavdelning

Fri telefonsupport

Bastec erbjuder snabb och fri telefonsupport för att stödja alla slutanvändare och systemintegratörer som använder våra produkter. (Se även Service, avtal, garanti.)

Tveka inte att höra av dig till oss om du undrar över något, eller har stött på ett problem med ditt system. Du når projektingenjörerna på vår support direkt per telefon under kontorstid.

Teknisk support:

support@bastec.se eller ring 010-330 80 00

Vi ger snabb hjälp på distans

Support har stora möjligheter att ge snabb och effektiv hjälp, oavsett anläggningens storlek eller geografiska placering, eftersom all konfigurering och bildritning kan göras direkt till Bastec-enheten (DUC:en) över internet, eller via modem. 

Vårt styrsystem BAS2 bygger på standardobjekt som konfigureras och sammankopplas för att att bygga upp den funktionalitet som krävs för varje individuell anläggning. Därför blir ett projekt inte så bundet till den person som konfigurerat anläggningen initialt. Detta gör att alla våra projektingenjörer kan ge support på alla anläggningar oavsett vem som initialt har skapat dem.

”Detta att man är väldigt nära leverantören, det är otroligt viktigt! Den korta kontaktvägen som vi har med Bastec har varit till mycket hjälp!”

BAS2-utbildning och användarkurser

Som en del av vår support håller Bastec även kurser flera gånger per år för användare av vårt system. Kurserna hålls på vårt kontor nära Jägersro i Malmö, eller på vårt nya säljkontor i Örebro, men även lokalt ute hos kunder.

Vi erbjuder 1-dags Användarkurs för nya BAS2-användare och 3-dagars Systemintegratörskurs för återförsäljare och partners med mer erfarenhet som vill komma vidare. Se nästa kurstillfälle och anmäl dig.

Gå en kurs och lär dig mer om Bastecs styrsystem
Våra uppskattade kurser för systemintegratörer blir snabbt fullbokade.