Bastec Premium partner
Bastec Professional partner

Vill du veta mer om BAS2?

Våra partners

När du väljer en Bastec-partner kan du lite på att de har lång erfarenhet, god kunskap om våra produkter och tjänster, att de håller våra högt ställda krav på minimum-kvalitetsnivå i arbetet samt att de följer Bastecs uppförandekod.

Våra partners har gedigen erfarenhet av att installera, konfigurera och underhålla Bastec-system av hög kvalitet. De finns representerade över hela landet och vi hjälper dig gärna att finna en lokal systeminstallatör som matchar dina behov.


Götaland

Automatikkontroll logga

Automatikkontroll AB

Helsingborgs Automatikkontroll arbetar främst med eftermarknad och vi har specialiserat oss på översyn, service och underhåll på kunders värme- och ventilationsanläggningar. 

Logo professional partner

Helsingborg

bemt logo

bemt AB

bemt har huvudkontor i Malmö, med lokalkontor i Kristianstad, Sundsvall och Stockholm. Ingår i koncernen bemtgruppen AB. En komplett leverantör av service, projektering samt installation. 

Logo professional partner

Malmö

Climacare

Climacare Småland AB

Vi installerar, driftsätter, energioptimerar och servar styr- och övervakningssystem på entreprenader, hos företag och hos bostadsrättsföreningar. 

Logo professional partner

Jönköping

EKM Kontroll logo

EKM Kontroll AB

EKM Kontroll jobbar med styr & regler, entreprenader, service och injustering av ventilation, värme & kyla för företag, bostadsrätts-föreningar och privatperson. Dessutom utför vi injustering av vatten. 

Logo professional partner

Helsingborg

Hagmans logga

Hagmans Styr & Fastighetsautomation AB

Hagmans Styr installerar och servar styr & fastighetsautomations-anläggningar och allt däromkring, alltid med energieffektivisering i fokus. 

Logo professional partner

Hisings backa

JWH logo

JWH Styr & Ventilation AB

Vi jobbar med entreprenader och service inom luftbehandling, fastighetsautomation, vvs och kyl-värmepumpar. Våra kunder är fastighetsägare, förvaltningsbolag och byggföretag i Västsverige. 

Logo premium partner

Mölnlycke

KlimatReglering logo

KlimatReglering AB

KlimatReglering i Malmö ser till att du får ut det mesta av din klimatanläggning och erbjuder installation, service och underhåll av ventilation, värme och kyla. 

Logo professional partner

Malmö

KSS

KSS Klimat & Styrsystem AB Syd

KSS tar hand om hela processen; från projektering och konstruktion till installation, programmering och driftsättning. Vi arbetar även aktivt med energioptimering.

Logo premium partner

Malmö

Lorentzons logo

Lorentzons Styr AB

Familjeföretag i Skövde med 25 medarbetare. Jobbar med styrentrepenad och innovativa energisparprojekt med garanterat resultat och snabb payoff-tid (oftast under 5 år). 

Logo premium partner

Skövde

NE Installation AB

NEAB Installation AB

Äger du ett fastighetsbolag, industri eller annan typ av fastighet, i Helsingborg, och ansvarig för att ventilationen i din fastighet fungerar optimalt. Vänd dig till oss på NEAB Installation.

Logo premium partner

Helsingborg

Nyhléns logga

Nyhléns Styr & Reglerteknik AB

Nyhléns Styr & Reglerteknik jobbar med värme & ventilationsteknik, automation och energibesparing åt kunder i hela Skåne. 

Logo professional partner

Löberöd

SEAB logga

SEAB Styr Entreprenad i Malmö AB

SEAB arbetar i hela kedjan från projektering, kalkyl och projektledning till service och underhåll med huvudfokus på styr och övervakningsentreprenader.

Logo premium partner

Malmö

Solenco logo

Solenco Automation AB

Solenco Automation är en del av konsultbolaget Solenco AB och bistår med kunskap inom hela kedjan av byggnadsautomation. Från projektering och rådgivning till samordning och entreprenader.

Logo premium partner

Malmö

Umia

Umia Ystad AB

Umia Ystad har en egen avdelning som arbetar med allt inom automation, både process och fastighetsautomation. 

Logo professional partner

Ystad

Öresundteknik

Öresundteknik AB

Vi är ett heltäckande installatörsföretag som utför allt från ombyggnad till nybyggnad inom Fastighetsautomation, El, El i Styr, El i Klimatstyr, Kyla, Ventilation. 

Logo professional partner

Malmö


Svealand

Aircano logo

Aircano AB

Allt inom ventilation sedan 1993. Vi är placerade på Södermalm, med Stockholm och Mälardalen som främsta arbetsområde.

Logo premium partner

Stockholm

Etcon logga

Etcon Fastighetsteknik AB

Etcon Fastighetsteknik ansvarar för Etconkoncernens eftermarknad, hela processen från godkänd slutbesiktning till förvaltning och underhåll av fastigheter och dess tekniska installationer.

Logo professional partner

Stockholm

Östergötland

HSB logo

HSB Värmland

På enheten Fastighetsautomation arbetar vi med alla typer av fastighetsägare såsom bostadsrättsföreningar, kommunala fastighetsbolag, privata fastighetsbolag och större bostadsbolag.

Logo professional partner

Karlstad

El & styr Projekt logo

Invent El & Styr Projekt Sthml AB

Vi utför till största del förtroendeuppdrag, både totalentreprenad och service, åt våra kunder. Kontoret ligger i Stockholm och vi har hela Mälardalen som arbetsområde på både el och styrsidan.

Logo professional partner

Stockholm

Isoheat logo

Isoheat

Vi har god erfarenhet av kvalitetsprodukter inom kylutrustning och styrteknik, samt har god kännedom om de flesta på marknaden förekommande fabrikaten inom det aktuella teknikområdet.

Logo professional partner

Stockholm

Lykil Automation logo

Lykil Automation AB

Lykil Automation erbjuder heltäckande fastighetsautomation. Vi utför kompletta installationer av styr- och övervaknings-anläggningar via våra kontor i Eskilstuna, Strängnäs, Stockholm.

Logo premium partner

Eskilstuna

Strängnäs

Stockholm


Norrland


Vi har precis börjat rulla ut denna lista (maj 2021) och kommer fylla på många fler bolag de närmaste månaderna.

Kontakta oss

Frågor angående våra partners eller Bastecs partnerprogram?

För ytterligare information eller frågor är ni välkomna att kontakta Stefan Nilsson på Bastec, ansvarig för partnerprogrammet.

Stefan Nilsson
Affärsområdeschef produkter
010-330 80 19
stefan.nilsson@bastec.se