Lediga jobb

Om arbetsplatsen

Bastec utvecklar system för fastighetsautomation som styr inomhusklimatet och minskar energianvändningen i alla typer av byggnader. Vi är ett stabilt och expansivt Malmöföretag som omsätter ca 60 msek med god lönsamhet. Företaget har drygt 30 anställda som arbetar i ljusa och fräscha lokaler, nära Jägersro i Malmö.

Våra produkter säljs via Bastec-partners och återförsäljare över hela Sverige. I Skåneregionen driver vi även egna kundprojekt och entreprenader. Vårt största projekt hittills är MAX IV, som är en nationell högteknologisk forskningsanläggning norr om Lund.

Vi har nått stora framgångar med vårt BAS2-koncept och satsar nu framåt med nya intressanta utvecklingsprojekt. Vi utvecklar alla produkter i egen regi och behöver förstärka organisationen med fler medarbetare.

Inga utannonserade jobb just nu.

Vi är dock alltid intresserade av att få kontakt med nya förmågor inom styr och regler och tar gärna emot spontanansökan till följande tjänst:

Projektingenjör Fastighetsautomation

Bastecs största styr-entreprenad är MAX IV-laboratoriet

Vi har i dagsläget ca tio projektingenjörer och kan tänka oss att utöka med ytterligare en eller två.

Som projektingenjör arbetar du bl.a. med projektledning, konfigurering av styrsystem, dokumentation, drifttagning och besiktning. Det är ett omväxlande och utvecklande arbete som kräver bra ordningssinne och planeringsförmåga.

Efter en ”inskolningsperiod” får du successivt ansvar för dina egna projekt. Det innebär att du genomför dina projekt självständigt, men med god hjälp från övriga projektingenjörer i den omfattning som du känner behov av.

För att inte startsträckan ska bli för lång tror vi att du måste ha erfarenhet från minst ett av följande områden: automation, ventilation, värme, kyla eller svagströmsinstallation.

Eftersom du kommer ha många kontakter med kunder, entreprenörer, konsulter m.fl. lägger vi stor vikt vid din personlighet. Du bör vara serviceinriktad, noggrann, flexibel och entusiastisk.

Samt sist men inte minst – du måste vara teknikintresserad!

Skicka gärna din ansökan till oss.

Om du tycker detta låter intressant så vänta inte. Skicka din ansökan till jobb@bastec.se idag!
Ange ” Projektingenjör” på ämnesraden i din ansökan.

  • Ansökan ska vara på svenska.
  • Skriv kort och koncist.
  • Om du har betyg från högskola eller annan utbildning, vänligen bifoga detta.

Kontaktperson:
Svar via mejl till vår HR Ida Nilsson, Swegon Group.

E-post:
jobb@bastec.se

Personuppgifter

Genom att anmäla ditt intresse och delge oss dina personuppgifter godkänner du att vi registrerar dem för att kunna ta kontakt med dig och ge dig information om Bastec och BAS2. Läs mer om vår Integritetspolicy

Snabbfakta

Ägare: Swegon AB
VD: Anders Sjögren
Omsättning: 70 MSEK
Kreditvärdighet: AAA
Grundat: 1989
Kontor: Malmö
Antal anställda: 30

Följ vårt nyhetsbrev!

Senaste nytt

Är det något du undrar? Vill du få mer information?