Bastec söker fler medarbetare!

Just nu lediga jobb för projektingenjörer

Lediga jobb

Bastec utvecklar system för byggnadsautomation som styr inomhusklimatet och minskar energianvändningen i alla typer av byggnader. Vi är ett stabilt och expansivt Malmöföretag som omsätter ca 55 msek med god lönsamhet. Företaget har 36 anställda som arbetar i nyrenoverade ljusa och fräscha lokaler, nära Jägersro i Malmö.

Våra produkter säljs via ett 100-tal samarbetspartners och återförsäljare. I Malmöregionen driver vi även egna kundprojekt och entreprenader. Vårt största projekt hittills är MAX IV, som är en ny nationell högteknologisk forskningsanläggning norr om Lund.

Vi har nått stora framgångar med vårt BAS2-koncept och satsar nu framåt med nya intressanta utvecklingsprojekt. Vi utvecklar alla produkter i egen regi och behöver förstärka organisationen med fler medarbetare.

Obs!
Vi söker duktiga personer att anställa och är INTE intresserade av konsulttjänster, rekryteringstjänster, personlighetstester etc. Vänligen respektera detta!


Projektingenjör Byggnadsautomation

Bastecs största styr-entreprenad är MAX IV-laboratorietVi har i dagsläget 15 projektingenjörer och behöver utöka med ytterligare en eller två.

Som projektingenjör arbetar du bl.a. med projektledning, konfigurering av styrsystem, dokumentation, drifttagning och besiktning. Det är ett omväxlande och utvecklande arbete som kräver bra ordningssinne och planeringsförmåga.

Efter en ”inskolningsperiod” får du successivt ansvar för dina egna projekt. Det innebär att du genomför dina projekt självständigt men med god hjälp från övriga projektingenjörer i den omfattning som du känner behov av.

För att inte startsträckan ska bli för lång tror vi att du måste ha erfarenhet från minst ett av följande områden: automation, ventilation, värme, kyla eller svagströmsinstallation. Eftersom du kommer att ha många kontakter med kunder, entreprenörer, konsulter m.fl. lägger vi stor vikt vid din personlighet. Du bör vara serviceinriktad, noggrann, flexibel och entusiastisk. Samt sist men inte minst – du måste vara teknikintresserad!

Skicka gärna din ansökan till oss.

Om du tycker detta låter intressant så vänta inte. Skicka din ansökan till jobb@bastec.se idag!
Ange ” Projektingenjör” på ämnesraden i din ansökan.

  • Ansökan ska vara på svenska.
  • Skriv kort och koncist.
  • Om du har betyg från högskola eller annan utbildning, vänligen bifoga detta.

Kontaktperson:
Svar via mejl

Epost:
jobb@bastec.se

 

Personuppgifter

Genom att anmäla ditt intresse och delge oss dina personuppgifter godkänner du att vi registrerar dem för att kunna ta kontakt med dig och ge dig information om BAS2. Läs mer om vår Integritetspolicy