Få praktiska tips i våra videoguider hur du arbetar smartast och mest effektivt steg-för-steg med BAS2 styr- och övervakningssystem.

Bastecs videoguider

Här finns filmer med instruktioner, tips och trix för dig som använder Bastecs fastighetsautomationssystem BAS2. Filmerna vänder sig främst till alla systeminstallatörer hos våra Bastec-partners och återförsäljare.

Ola guidar dig steg-för-steg

Vår erfarna projektingenjör och utbildare Ola visar och lotsar på ett pedagogiskt sätt i filmerna hur du ställer in BAS2 och diverse kringprodukter. Allt för att slutanvändare ska få ett högkvalitativt, hållbart och optimerat system, så installationen blir bästa möjliga fastighetsinvestering.

Ola håller BAS2-utbildning hos Bastec

Vilka instruktionsfilmer vill du se?

Efterhand kommer vi fylla på videobiblioteket allt mer med filmer om BAS2 och dess kringprodukter. Tipsa oss gärna vad du vill se! Kontakta Bastecs support 010-330 80 00 eller support@bastec.se

Välj instruktionsfilm


Du behöver logga in för att se videobiblioteket

Videoguiderna ingår i vår utökade dokumentation för medlemmar på Bastecs webb. Logga in för att se filmerna, om du redan är medlem.

Inte medlem än? Ansök idag! Medlemskapet är till både för dig som arbetar med Bastec-entreprenader, och för dig som har vårt system installerat i din fastighet.


Kontakta oss

Har du frågor om vårt styr- och övervakningssystem BAS2, eller angående en specifik anläggning?

Du är alltid välkommen att kontakta vår support kostnadsfritt för att få stöd och hjälp. Vi är ett helt gäng som gärna svarar på alla dina frågor. Bastecs support har öppet alla arbetsdagar kl 08-17.

010-330 80 00
support@bastec.se