Få praktiska tips i våra videoguider hur du arbetar smartast och mest effektivt steg-för-steg med BAS2 styr- och övervakningssystem.

Videoguider, välj instruktionsfilm här

Här finns filmer med instruktioner, tips och trix för dig som använder Bastecs fastighetsautomationssystem BAS2. Filmerna vänder sig främst till alla systeminstallatörer hos våra Bastec-partners och återförsäljare.

Ola guidar dig steg-för-steg

Vår erfarna projektingenjör och utbildare Ola visar och lotsar på ett pedagogiskt sätt i filmerna hur du ställer in BAS2 och diverse kringprodukter. Allt för att slutanvändare ska få ett högkvalitativt, hållbart och optimerat system, så installationen blir bästa möjliga fastighetsinvestering.

Ola håller BAS2-utbildning hos Bastec

Vilka instruktionsfilmer vill du se?

Efterhand kommer vi fylla på videobiblioteket allt mer med filmer om BAS2 och dess kringprodukter. Tipsa oss gärna vad du vill se! Kontakta Bastecs support 010-330 80 00 eller support@bastec.se

Välj instruktionsfilm

Om BAS2

Om Bastec Cirrus

Installera BAS2 PC-programvara

Bastec Cirrus – demo


Logga in för att se ALLA filmerna i videobiblioteket

Videoguiderna ingår i vår utökade dokumentation och support för medlemmar på Bastecs webb. INNEHÅLL: BAS2 Programmering, BAS2 M-Bus, BAS2 Modbus, D-Link DWR-921, Edge-Route X, med mera.

Inte medlem än? Ansök idag! Medlemskapet är till både för dig som arbetar med Bastec-entreprenader, och för dig som har vårt system installerat i din fastighet.

Kontakta oss

Har du frågor om Bastecs produkter och tjänster, eller angående en specifik anläggning?

Du är alltid välkommen att kontakta vår support kostnadsfritt för att få stöd och hjälp. Vi är ett helt gäng som gärna svarar på alla dina frågor. Bastecs support har öppet alla arbetsdagar kl 08-17.

010-330 80 00
support@bastec.se