Spar energi och sänk fastighetens totalkostnad
med ett flexibelt och lättanvänt Bastec-system

Tjänster

Smart system för fastighetsautomation

Kärnan i Bastecs verksamhet är vårt egenutvecklade system för fastighetsautomation, som används för att styra, mäta och övervaka ventilation, värme och kyla i fastigheter. Vårt styrsystem BAS2 är det självklara valet vid både nybyggnation och ombyggnad av äldre system. Läs mer om hur BAS2 fungerar och hur du kan sänka fastighetens totalkostnad. Våra system finns även som prefab/OEM-lösning.

Partners/återförsäljare

Bastecs system för fastighetsautomation säljs och installeras av ett hundratal partners i Sverige. Vi har ett nära samarbete och uppskattar det goda arbete våra lokala återförsäljare och entreprenörer utför. Kontakta oss om du söker en lokal systemintegratör och Bastec-partner så hjälper vi dig hitta rätt. Vi söker alltid fler återförsäljare, hör av er om ni är ett företag som utför styrentreprenader och vill börja installera Bastecs system.

Support och service

Att installera och driftsätta ett styrsystem är bara första steget. Därefter ska det trimmas och finjusteras. Så småningom kanske fastigheten, och därmed styrsystemet, behöver modifieras, byggas ut, eller delas upp. Med Bastecs system är allt detta enkelt och kan utföras snabbt och till låg totalkostnad. Vår erfarna och uppskattade supportavdelning finns med som stöd hela vägen. Både för våra partners, installatörer, driftsättare och för fastighetsägare och fastighetsskötare som ska hantera systemet dagligen. Se även våra supportsidor för användare, med dokumentation och filer.

Projektentreprenad styr

Förutom att utveckla fastighetsautomation så utför Bastec även egna styrentreprenader i Malmö med omnejd, se Referenser. Detta ger oss ovärderlig kunskap om marknadens behov och om hur våra produkter och tjänster fungerar i skarpt läge, som vi med oss i vidareutvecklingen av Bastecs-system. Kontakta oss om du är intresserad av att anlita oss för entreprenad inom styr och regler, så hör vi av oss snarast.

Köpa artiklar från Bastec

Du som är entreprenör, installatör eller konsult kan beställa produkter från Bastec via vårt beställningsformulär online. Det går också bra att beställa via e-post eller att skicka ett vanligt brev. Vi hanterar vanligtvis beställningar inom 1-2 arbetsdagar. Det går även att besöka vårt kontor för att hämta paket direkt, bara kontakta vår leveransansvariga först. Bastecs produkter har 5 års garanti och vid ev problem tar vi emot serviceärenden till vårt kontor.

Bli medlem på webbsidan

Alla som använder Bastecs styrsystem, produkter och tjänster är välkomna att bli medlemmar på vår webbsajt för tillgång till utökad support och dokumentation. Vi erbjuder även en särskild medlemssida för våra partners och återförsäljare med tillgång till all dokumentation för installatörer och entreprenörer av Bastec-system, fler nedladdningsfiler och funktioner, samt möjlighet att beställa produkter online till ÅF-pris.