Tjänster – översikt

Smart system för fastighetsautomation

Kärnan i Bastecs verksamhet är vårt egenutvecklade system för fastighetsautomation, som används för att styra, mäta och övervaka ventilation, värme och kyla i fastigheter. Vårt styrsystem BAS2 är det självklara valet vid både nybyggnation och ombyggnad av äldre system.

Vi har en egen utvecklingsavdelning som arbetar utifrån användarnas verkliga behov och vi har över 30 års erfarenhet av att utveckla effektiv fastighetsautomation. Läs mer om hur BAS2 fungerar och hur du kan sänka fastighetens totalkostnad. Våra system finns även som prefab/OEM-lösning.

Partners/återförsäljare

Bastec-system säljs och installeras av systeminstallatörer över hela Sverige. Vi har ett nära samarbete och uppskattar det goda arbete våra lokala återförsäljare och entreprenörer utför, därför har vi även initierat Bastecs Partnerprogram. Kontakta oss om du söker en lokal systeminstallatör så hjälper vi dig. Hör även av er om ni är ett företag som utför styrentreprenader och vill börja installera Bastecs system, vi söker alltid fler återförsäljare.

Support och dokumentation

Att installera och driftsätta ett styrsystem är bara första steget. Därefter ska det trimmas och finjusteras. Så småningom kanske fastigheten, och därmed styrsystemet, behöver modifieras, byggas ut, eller delas upp. Med Bastecs system är allt detta enkelt och kan utföras snabbt och till låg totalkostnad. Vår erfarna och uppskattade supportavdelning finns med som stöd hela vägen. Se även våra supportsidor för alla användare, med dokumentation och filer.

Projektentreprenad styr

Förutom att utveckla fastighetsautomation så utför Bastec även egna styrentreprenader i Malmö och Skåne. Detta ger oss ovärderlig kunskap om marknadens behov och om hur våra produkter och tjänster fungerar i skarpt läge, som vi tar med oss i vidareutvecklingen av Bastec-system. Kontakta oss om du är intresserad av att anlita oss för entreprenad inom styr och regler. Se gärna våra Referenser.

Beställning, produktgaranti, service

Du kan beställa produkter från Bastec via vårt beställningsformulär online (webbmedlemskap krävs, se nedan). Det går också bra att beställa via e-post eller att skicka ett vanligt brev. Vi hanterar vanligtvis beställningar inom 1-2 arbetsdagar. Det går även att besöka vårt kontor för att hämta paket direkt, bara kontakta vår leveransansvariga först. Bastecs produkter har 5 års garanti och vid ev problem tar vi emot serviceärenden till vårt kontor.

Bastec Serviceprogram

Vi erbjuder alla användare att teckna serviceavtal med Bastec. I avtalet ingår delarna Serviceavtal, Driftövervakning och BAS2-avtal. Delarna kan tecknas valfritt oberoende av varann, även annan överenskommelse kan göras utöver standarddelarna.

Bli medlem på webbsidan

Alla som använder Bastec-system är välkomna att bli medlemmar på vår webbsajt för tillgång till utökad support och dokumentation. Systeminstallatörer som blir webbmedlemmar får dessutom tillgång till utökade supportdokument, nedladdningsfiler och funktioner, samt möjlighet att beställa produkter online till ÅF-pris.