Entreprenadprojekt

En del blir förvånade när vi berättar att vi inte bara utvecklar system för fastighetsautomation, utan även utför egna styrentreprenader. För oss är det en del av själva kärnan i Bastecs företagsfilosofi. Vi vill vara nära entreprenörer, fastighetsägare och användare för att kunna utveckla branschens bästa styrsystem, utifrån vad som verkligen efterfrågas och fungerar.

Genom att själva projektera, projektleda, installera, programmera och driftsätta får vi praktisk och ovärderlig kunskap om hur våra system och tjänster fungerar i verkligheten. Något vi sen kan ta med oss när vår utvecklingsavdelning arbetar med att vidareutveckla produkter och programvara.

I dagsläget har vi ca tolv projektingenjörer som arbetar med entreprenadprojekt i Skåne. I resten av landet, och i Skåne, har vi ett hundratal partners som utför Bastec-entreprenader.

Se våra referenser och cases

Fläktrum på Akut- och infektionskliniken på sjukhuset i Malmö med BAS2 byggnadsautomation som styr inomhusklimatet
Bastecs projektingenjör på Akut- och infektionskliniken, Skånes Universitetssjukhus SUS, i Malmö.

Intresserad av att veta mer? Kontakta oss!

OBS Internet Explorer stöds inte längre av denna webbplats, eftersom Microsoft lagt ner utvecklingen av den. Om du använder Explorer behöver du byta till någon annan webbläsare, för att kunna skicka formuläret nedan utan problem.

  • Skicka meddelande:

    Är det något du undrar? Vill du lämna en kommentar? Fyll i uppgifterna så återkommer vi så snart vi kan.
  • Genom att fylla i dina personuppgifter nedan godkänner du att vi registrerar dem för att kunna ta kontakt med dig och ge dig information om BAS2. Läs mer om vår Integritetspolicy
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.