Hitta din närmaste styrentreprenör eller systemintegratör

Vare sig det gäller nyinstallation eller byte av äldre styrsystem i en fastighet kan det vara knepigt att veta vem man ska vända sig till. Därför hjälper vi dig gärna!

Bastec har ett mycket gott samarbete med återförsäljare, certifierade partners, systemintegratörer och styrentreprenörer över hela Sverige, som genomför kundprojekt och entreprenader i egen regi med vårt styrsystem BAS2 och våra andra produkter och tjänster. Med en objektkonfigurerad uppbyggnad och väl utprovade funktioner kan ett Bastec-system enkelt installeras av valfri installatör och har ett minimalt behov av ingenjörsarbete.

karta över vårt land

Vi hjälper dig hitta en entreprenör

Söker du ett lämpligt företag som kan ta sig an behoven i just din fastighet? Vi hjälper dig gärna att få kontakt med en lokal systemintegratör eller återförsäljare.

Ring till oss med din förfrågan: 010-330 80 00
Eller skicka e-post till: info@bastec.se

Sök bland certifierade Bastec-partners

Vi har också ett stort antal certifierade Bastec-partners som arbetar i nära samarbete med oss. Se listan över certifierade företag här: Våra partners.

Bastecs Partnerprogram lanserades 2021 för att förenkla valet av systemintegratör och för att säkerställa att installationen av ditt Bastec-system blir högkvalitativ, hållbar och optimerad.

Bastecs egna styrentreprenader

I Malmö- och Skåneregionen genomför även vår egen projektavdelning BAS2-entreprenader. Uppdrag som i sin tur bidrar med värdefull kunskap både till vår utvecklingsavdelning och vår uppskattade användarsupport.

Vill ert företag också börja installera Bastec-system?

Kontakta oss om ni är intresserade av att sälja och installera system från Bastec. Vi välkomnar alltid fler återförsäljare och samarbetspartners.