Lediga jobb på Bastec: AS3-utvecklare

Bastec utvecklar system som styr inomhusklimatet och minskar energianvändningen i alla typer av byggnader. Vi har nått stora framgångar med vårt BAS2-koncept och utvecklar alla produkter i egen regi. I dagsläget arbetar tre personer heltid med utveckling av produkternas mjukvara. Mycket kretsar kring användargränssnitt, kommunikation och energitekniska funktioner.

Vi har många idéer som vi vill utveckla. Till teamet söker vi därför ytterligare en duktig medarbetare med huvudsaklig inriktning mot embedded web-server. Vi använder bl.a. samma ”air-kodbas” i Mobil/Webb/Desktop.

Vi söker en självgående programmerare, generell tekniker och problemlösare som klarar av att lära sig nya tekniker och verktyg under arbetets gång. Du ska ha goda kunskaper i AS3 (ren AS3 ui-programmering, ej air/flex ui-bibliotek). Vidare ska du ha bra kunskap om nätverkskommunikation och förmågan att matcha olika protokoll samt vara bra på att skriva lättläst och effektiv programkod. Du ska kunna sätta dig in i användarnas behov och stimuleras av att göra enkla, användarvänliga gränssnitt. Kvalitet är ett av våra kännetecken, så noggrannhet och ett strukturerat arbetssätt uppskattas.

Det är även en fördel (men inget krav) om du har erfarenhet av teknisk programmering i C, samt förstår lågnivåspråk som assembler, även om vi undviker att programmera i detta. Erfarenhet från andra programmeringsspråk är också en fördel, att du behärskar integrerade utvecklingsmiljöer och har kunskap inom elektronikkonstruktion.

 

Läs mer om tjänsten och ansök

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev