Om supportsidorna

Nu är vi klara med den stora omstruktureringen och uppdateringen av allt support-material som vi arbetade med under 2022. Den tidigare ”Partnerportalen” / ”ÅF-portalen” (för systeminstallatörer) och ”Användarsupport” (för slutanvändare) har slagits ihop till en helt ny gemensam startsida, som vi kallar: ”SUPPORT”. Allt gammalt har raderats och ersatts av nytt.

Uppdaterade dokument

NYTT! Samtidigt med flytten har vi passat på att uppdatera så gott som samtliga äldre dokument och guider till vår nya grafiska profil. Bra läge att kasta dina riktigt gamla dokument och ladda ner nya fräscha!

Varför ändra?

Vårt utbud av produkter och tjänster utökas och utvecklas, och samtidigt växer antalet Bastec-användare. Antalet medlemmar på vår sajt ökar också stadigt och allt fler kommer i kontakt med vårt byggnadsautomationssystem som kanske inte känt till det sen tidigare.

Vi har därför byggt om från grunden, för att support, dokument och filer ska bli mer samlat och lättöverskådligt för alla användare.

Medlemsinnehåll

Precis som tidigare är det mesta av innehållet på vår sajt öppet för alla besökare. Annat är anpassat för olika medlemsnivåers behov, det gäller främst support som riktar sig specifikt till systeminstallatörer, partners och återförsäljare. Logga därför alltid in för att få tillgång till allt material för din medlemsnivå.

Alla är välkomna att ansöka om medlemskap på Bastecs sajt! Läs mer om Medlemskap.

Frågor?

Kontakta oss på 010-330 80 00 eller support@bastec.se