Presentation av Bastecs partner

AB Evelko

Vår verksamhet startades  2014 av Henrik Boivie som varit aktiv i branschen sedan 1983 , som anställd och som egen företagare (HEBO).

Vi är idag 28 anställda inom el, styr&regler, rör och ventilation. Jobbar mycket med de energikrävande installationerna åt professionella fastighetsägare, såsom  fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

Vi utför både större entreprenader likväl som mindre serviceuppdrag inom styr och regler, men vi är även bra på elinstallationer, rörinstallationer och ventilationsarbeten både i större projekt och även i förebyggande samt avhjälpande underhåll.

Allt i ett modellen

Vår modell är att vi ser sambanden mellan de olika teknikområdena och hur de påverkas av varandra i ett projekt. Stort som litet. Vi vill och försöker alltid skapa en så hög optimal energieffektivitet som möjligt i er fastighet. 

Med de tekniska lösningar vi använder och verktygen samt erfarenheten vi besitter så kan vi erbjuda en unik metod till just Ert projekt. Du vänder dig till oss och når kunskap och samordning av alla dina teknikkrävande installationer. Allt genom endast en kontakt för ditt projekt. Det sparar tid, energi och pengar.

AB Evelko logga

AB Evelko

Stålgatan 19
754 50 Uppsala

018-10 14 00
kontakt@abevelko.se
Webbsida

Kontaktperson:
Henrik Boivie, VD
070-584 16 11
henrik@abevelko.se

Bastec Professional partner logo