Den 23-26 april träffar du oss på NORDBYGG på Stockholmsmässan. Vi ses!

Presentation av Bastecs partner

Alova Styrteknik AB

Varje dag arbetar våra fantastiska medarbetare engagerat för att förhindra problem från att uppstå och är nyfikna när det oförutsedda trots allt inträffar. För oss är detta att vara experter på att kombinera teknik och service. Vi kallar det problemfri vardag och det är Alovas vision.

Vårt affärsområde Skötsel & förvaltning har idag en lång erfarenhet av att arbeta med såväl bostäder som kommersiella fastigheter, allt från hyresbostäder till drift av Skandinavien största köpcentrum Mall Of Scandinavia.

Inom affärsområde Styrservice finns programmeringskompetens inom bl.a. Bastec, Saia, Abelko och Fidelix. Vi felsöker system för värme, kyla och ventilation. Våra servicetekniker är behjälpliga som en teknisk resurs när fastighetens system inte fungerar som det ska. Vi har korta inställelsetider, bred fabrikatkunskap och direkt återkoppling.

Snabba frågor och svar:

Varför valde ni att gå med i partnerprogrammet och vad ser ni för värde i det.

Vi tycker det är ett bra sätt att visa kunderna att vi har kompetensen att leverera anläggningar med en förväntat hög kvalitetsnivå.

Varför har ni valt BAS2 som en del i ert erbjudande av system för styrning och övervakning?

Det är ett system som både vi och kunderna tycker fungerar väldigt bra. Det är sällan problem med hårdvaran, men de gånger det har varit det så har Bastec alltid varit tillmötesgående och hjälpt till att lösa problemet.

Hur upplever du samarbetet med Bastec?

Vi har en bra och personlig kontakt med Bastec och det är lätt att få den hjälp vi behöver.

Vad är du mest nöjd med hos Bastec?

Förutom det som redan skrivits så är det väldigt enkelt att jobba med och det finns flexibilitet i gränssnittet. Vill vi hålla nere kostnaden kan vi välja att inte ha en operatörspanel i apparatskåpet utan istället koppla upp anläggningen och bara låta kunden använda sin telefon eller surfplatta som operatörspanel, antingen via appen eller webgränssnittet.

Både vi och kunderna uppskattar att det är väldigt enkelt att göra förändringar i en befintlig anläggning utan att behöva göra driftstopp eller omladdningar.

Vad tror du era kunder uppskattar mest med Bastec?

Utöver driftsäkerheten och enkelheten att hantera systemet så är det en stor fördel att inget är låst och vilken entreprenör som helst med kunskap och rätt inloggning kan gå in och jobba i en anläggning.

Alova Styrteknik AB

Ostmästargränd 10
120 40 Årsta

08-749 27 00
service@alova.se
Webbsida

Kontaktperson:
Andreas Södling
0735-25 00 15
andreas.sodling@alova.se

Bastec Professional partner logo