Presentation av Bastecs partner

InmatiQ

Välkommen till INMATIQ – din partner för automationslösningar av högsta kvalitet! Vi är en innovativ och oberoende aktör på marknaden som specialiserar oss på att leverera omfattande automationslösningar för olika branscher och sektorer. Sedan vår start år 2024 har vi konsekvent strävat efter att förändra spelplanen inom automationsindustrin genom att erbjuda marknaden ett brett utbud av systemalternativ och fokusera på att skräddarsy den optimala lösningen för varje unik uppgift och kundbehov.

Vi arbetar med allt från stora projekt till att tillhandahålla pålitlig service och support för våra kunder. Vår passion för utveckling och vårt engagemang för att leverera överlägsen kvalitet i varje projekt genomsyrar allt vi gör. Hos oss får du inte bara tillgång till toppmodern teknik och expertis inom automation, utan också en dedikerad partner som är engagerad i din framgång och som strävar efter att skapa långsiktiga och givande samarbeten.

Vår vision är att vara ledande inom automationsbranschen och att vara kända för vår förmåga att leverera skräddarsydda lösningar som överträffar förväntningarna.

InmatiQ Automation logga

InmatiQ Automation Nord AB

Linköpingsvägen 5
857 31 Sundsvall

070-272 91 65
info@inmatiq.se
Webbsida

Kontaktperson:
Viktor Nordin
070-272 91 65
viktor.nordin@inmatiq.se

Bastec premium partner
Våra partners