Besök oss på Fastighetsmässan i Göteborg 4-5 sept

Ta tillfället i akt att träffa oss på Fastighetsmässan i Göteborg. Bastec firar 30 år i branschen, och som en del i detta deltar vi för första gången på Fastighetsmässan.

Kom till vår monter och upptäck BAS2, vårt kraftfulla, flexibla, lättanvända och egenutvecklade system för fastighetsautomation. BAS2 används för att styra, mäta och övervaka ventilation, värme, kyla och andra tekniska system i din fastighet, efter dina önskemål och krav. BAS2 gör det enkelt att spara energi och sänka drifts- och underhållskostnaderna.

Ni hittar oss i monter C:06B

Kontakta oss för frågor kring nyinstallation, eller byte av befintligt system till BAS2.

Boka gärna ett besök av vår representant Jonas Bengtsson för att höra om alla fördelarna med att använda BAS2 från Bastec AB. Ring 010-330 80 41 eller eposta jonas.bengtsson@bastec.se och boka ett personligt möte.

Anmälan till mässan

Mässan har fri entré! Se mässinformation och anmäl dig på fastighetsmassangbg.se

Bastec och BAS2-entreprenader

Bastec är ett innovativt, expansivt företag med säte i Malmö. Vi ägs av Latour Industries och ingår i deras bolagsgrupp Bemsiq tillsammans med Elvaco, Ecopilot, Noda, Produal och Sensortec.

I närregionen utför vi egna entreprenader, men främst är det våra kunniga samarbetspartners som säljer, installerar och underhåller BAS2. BAS2 säljs via cirka 100 återförsäljare över hela Sverige.

På Bastec är vi stolta över våra duktiga och trevliga medarbetare. Alla drivs av ett starkt ansvarstagande, personligt engagemang och samarbetsvilja. Våra ingenjörer axlar oftast rollen både som projektledare, driftsättare och programmerare, vilket ger raka, snabba kommunikationsvägar. Det är alltid tydligt vem som bär ansvaret och vem du ska prata med. När du anlitar oss vet du att vi alltid försäkrar oss om att en anläggning ska fungera optimalt i många år framöver och att vårt arbete är till full belåtenhet.

Detsamma gäller självklart när du anlitar någon av våra samarbetspartners. Om de mot förmodan inte kan svara på någon teknisk fråga så finns vi alltid tillgängliga för att hjälpa till. Bastec ger fri support till alla BAS2-användare och tjänsten är mycket uppskattad.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev