Fortsatt försäljningsökning under 2015

Det är med glädje vi kan konstatera att 2015 varit ytterligare ett riktigt bra år för Bastec. Tack till alla våra duktiga BAS2-återförsäljare!

Fina försäljningssiffor för BAS2 XE16-COM

Vårt mellanstora system för byggnadsautomation BAS2 XE16-COM, som introducerades 2009, har sett  en ständig försäljningsökning och de senaste fem åren har försäljningen fyrdubblats, med en särskilt märkbar ökning under 2015!

Bra start för expansionsmodulen BAS2 E16

Även den nya tillhörande expansionsmodulen BAS2 E16, som vi tog fram 2014, togs emot mycket väl av våra kunder och har en försäljningskurva som pekat brant uppåt redan från start.

Med hjälp av E16 kan man i ett XE16-COM-system snabbt och enkelt utöka antalet analoga och digitala in- och utgångar till en låg investeringskostnad, helt i linje med flexibiliteten och kostnadseffektiviteten som är tanken bakom BAS2-systemet.

BAS2 och ny grön teknik

De senaste åren har Bastec deltagit i flera projekt där ny grön teknik och miljövänliga lösningar och arbetssätt stått i fokus. Till exempel vid bygget av MAX IV laboratoriet som under 2015 erhöll flera fina miljöutmärkelser och officiellt invigs i sommar.

Nytt på vår webb

Under 2015 fick vår webb en ny form och vi fortsätter arbeta på utökade funktionaliteter för våra återförsäljare och BAS2-användare. Hör gärna av er med önskemål! För den som vill läsa mer om Bastecs olika entreprenader rekommenderas ett besök på den nya referenssidan med kundexempel som kontinuerligt fylls på (se www.bastec.se/referenser/).

Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete med våra samarbetspartners och slutkunder, samt ett givande 2016.

Intresserad av att bli BAS2-återförsäljare?

Nu söker vi fler återförsäljare över hela landet som vill arbeta med BAS2, det lättanvända och flexibla byggnadsautomationssystemet som ger lägst totalkostnad för kunderna. Intresserad? Hör av er till info@bastec.se så tar vi kontakt mer er.