Vi önskar alla en god jul & gott nytt år!

Vi vill härmed önska våra samarbetspartners och vänner till Bastec en God jul och ett Gott nytt år! Samtidigt vill vi tacka för året som har gått.

Kort summering av 2017

För vår del har det senaste året bland annat inneburit ett fortsatt fördjupat samarbete med Bemsiq-gruppen, till exempel i samband med ISH-mässan i Frankfurt och Öppet hus här hos oss. Nästa år kommer Bastec att ställa ut tillsammans med Bemsiq på Nordbygg 2018 i Stockholm.

Årets stora händelse för vår del var annars att Bastec fick en ny VD, Martin Rengbo. Vi ser fram emot en fortsatt god utveckling under hans ledning och har under året nyanställt flera personer, särskilt till utvecklingsavdelningen, men även till entreprenad, support och sälj.

Vi ger årets julgåva till Hand in Hand, Sweden

Istället för julklappar och julkort till våra samarbetspartners och kunder har vi i år valt att donera pengar (julgåva) till organisationen Hand in Hand, Sweden.

Årets julgåva 2017

Gåvan bidrar till att utsatta och fattiga kvinnor får kunskap och kraft att ta sig själva och sina familjer ur fattigdom för gott. Vi hoppas att ni håller med oss att det är ett gott mål att bidra till. Den som är nyfiken kan läsa mer här www.handinhand.nu

Tack för det gångna året, vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete 2018!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev