”Guldbron” i Stockholm får styrsystem från Bastec

Även en guldbro behöver ett styrsystem och vår återförsäljare Lykil har fått förtroendet av Bravida att ansvara för styr, regler och övervakning för ”Guldbron” som nu installeras i Stockholm. Där kommer de installera BAS2 från Bastec.

Guldbron, formellt Slussens nya huvudbro, är en planerad huvudbro för vägtrafik samt gående och cyklister som skall förbinda Gamla stan med Södermalm i centrala Stockholm. Bron, som är en del i projektet Nya Slussen, beräknas öppna för trafiken i slutet av augusti 2020

Bastec står för effektiv fastighetsautomation och vi och vår återförsäljare är mycket glada att få vara en viktig del i något som är så positivt för Stockholmarna.

Fabrikat: Bastec BAS2
Byggherre: Skanska
Beställare: Bravida Stockholm
Bastecs återförsäljare: Lykil

Foto: Lars-Gunnar Holmström

Certifierad partner

Detta är ett bra exempel på smart styr, regler och övervakning som går att uppnå med hjälp av BAS2 fastighetsautomationssystem. (Se även: ”Vad är fastighetsautomation?”)

Lykil Automation logo

På våra partnersidor finns mer information om Lykil AB, en av våra certifierade Bastec-partners.

Kontakta oss gärna på Bastec om ni vill veta mer om vårt lättanvända styrsystem BAS2, eller vill hitta BAS2-återförsäljare och styrentreprenörer i er närhet. Ring vår växel 010-330 80 00 eller mejla till info@bastec.se