Jonas Greberg utsedd till ny VD

Bemsiq kan idag med glädje meddela att vi har anställt Jonas Greberg som ny VD för Bastec. Jonas är civilingenjör, 44 år, bor i Malmö sen 20 år, men är ursprungligen från Västervik och har arbetat inom energibranschen i arton år. Han har tidigare arbetat inom E.ON och sedan nio år i olika ledande befattningar på entreprenörsbolaget ONE Nordic AB. Han kommer senast från rollen som avdelningschef för projekt- och serviceverksamheten i Helsingborg och Halmstad.

Jonas Greberg efterträder Leif Olsson, som varit tillförordnat VD sen 2018. Vi vill därför samtidigt passa på att tacka Leif för hans goda arbetsinsats under denna period. Jonas kommer tillträda tjänsten på Bastec i slutet av maj.

”Det är mycket inspirerande och kul att få komma in i Bastec-gänget. Företaget har uppskattade produkter och tjänster, duktiga och lojala medarbetare samt stora framtidsmöjligheter vilket känns jättekul att få bli en del av”, säger Jonas, och fortsätter: ”Jag ser mycket fram emot att tillsammans med hela laget och alla samarbetspartners fortsätta utveckla Bastec.”

Bemsiq och Bastecs ledning hälsar Jonas varmt välkommen att leda teamet i vidareutvecklingen av BAS2 byggnadsautomationssystem och arbetet med att ge bästa möjliga service och support till återförsäljare, entreprenörskunder och BAS2-användare.

/Mikael Johnsson Albrektsson, CEO Bemsiq AB