Vi söker Programmerare Windows

Bastec utvecklar system som styr inomhusklimatet och minskar energianvändningen i alla typer av byggnader. Vi har nått stora framgångar med vårt BAS2-koncept och satsar nu framåt med nya intressanta utvecklingsprojekt. Vi utvecklar alla produkter i egen regi och behöver förstärka organisationen med fler medarbetare.

I dagsläget arbetar tre personer heltid med utveckling av PC-program och inbyggda system. Mycket kretsar kring användargränssnitt, kommunikation och energitekniska funktioner. Vi har många idéer som vi vill utveckla. Till teamet söker vi därför ytterligare en duktig medarbetare med huvudsaklig inriktning mot PC-miljö.

Vår primära utvecklingsmiljö för PC är C/C++ i MS Visual Studio. Du måste därför ha stor erfarenhet av mjukvaruutveckling i Windows-miljö. Du ska även ha bra kunskap om nätverkskommunikation och förmågan att matcha olika protokoll, samt vara bra på att skriva lättläst och effektiv programkod. Du ska kunna sätta dig in i användarnas behov och stimuleras av att göra enkla, användarvänliga gränssnitt. Kvalitet är ett av våra kännetecken, så noggrannhet och ett strukturerat arbetssätt uppskattas.

Det är även en fördel (men inget krav) om du har erfarenhet av teknisk programmering i C, andra programmeringsspråk och databasdesign.

Läs mer om tjänsten och ansök