Nyanställd utesäljare 2020

Bastec är jätteglada att ha anställt Bo Nilsson som ny teknisk utesäljare. Bo har mångårig erfarenhet inom automation, teknik och sälj och kommer senast från industrisidan, där han har arbetat som försäljningsingenjör inom maskinsäkerhet.

Bo utgår från Kristianstad och kommer fokusera på att möta er som befinner er på den östra sidan av Sverige. Sedan tidigare har Bastec ytterligare en säljare, Jonas Bengtsson, som fokuserar på västkusten med omnejd.

Som säljare kommer Bo arbeta ute på fältet, med att träffa både potentiella och nuvarande användare av Bastecs system för fastighetsautomation. Syftet är såklart att väcka intresse, svara på frågor och sprida kunskap om vårt lättarbetade och flexibla system, som passar utmärkt såväl för nybyggnation som vid utbyte av befintligt äldre system. Han kommer även att sälja in våra återförsäljare samt att bistå våra partners och återförsäljare vid kundmöten.

Är du nyfiken på Bastecs lösning när det gäller styr och regler av ventilation, värme och kyla? Kontakta gärna Bo för att boka ett besök, om du befinner dig på ostsidan från Stockholm ner till Blekinge.

Du når Bo Nilsson på e-post bo.nilsson@bastec.se, eller ring direkt på 010-330 80 40.

Vi hälsar Bosse varmt välkommen till Bastec!