Vi bjöd in partners och kunder till ”Styr smart-dagen” i Örebro

Idag har vi hållit i ”Styr smart-dagen” i Örebro för inbjudna partners och kunder från Mellansverige. Det är första gången vi anordnar detta event och vi är mycket glada för den stora uppslutningen! Det var roligt att samtidigt också få visa upp vårt nya Örebro-kontor, som vi startade för ett halvår sen.

Våra Örebro-säljare Ludwig Hultin och Dennis Hultman var på plats som event-arrangörer, tillsammans med Bastecs VD Anders Sjögren. Inbjuden som talare var även Marcus Grandstedt från våra nya ägare Swegon.

Anders Sjögren, interim VD, inviger Styr smart-dagen i Örebro 2023
Anders Sjögren, interim VD, inviger Styr smart-dagen i Örebro 2023
Ola ger tips om funktioner i BAS2-systemet
Ola tipsar om smarta funktioner i BAS2-systemet
Daniel pratar om elpriser och BAS2 Elspot
Daniel pratar om elpriser och BAS2 Elspot
Jonas demar Bastec Cirrus och nya funktioner
Jonas demar Bastec Cirrus och nya funktioner
Bo berättar om Bastecs OEM-lösningar
Bo berättar om Bastecs smarta OEM-lösningar

Under dagen har vi haft ett fullmatat program där vi fokuserat på att presentera Bastecs produkter och tjänster. Vår Örebro-baserade projektingenjör Ola Gustafsson inledde seminarierna med att berätta om vårt uppskattade och välkända styrsystem BAS2.

Från Malmö-kontoret kom våra säljare Jonas Bengtsson, som demonstrerade den molnbaserade lösningen Bastec Cirrus, och Bo Nilsson som berättade om smidiga prefab OEM-lösningar med BAS2. Projektingenjör Daniel Witte visade upp vår nyligen lanserade kraftfulla beräkningsmodul MB44 och BAS2 Elspot.

Tack till alla som kom! Vi hoppas att ni fick med er många nya tips, idéer och inspiration kring smart och effektiv styr-, regler och övervakning av fastigheter.

Lunch
Lunchpaus utomhus
Några av gästerna på eventet
Några av gästerna på eventet i Örebro
Bastecs Örebrokontor
Eventet hölls på Bastecs kontor i Örebro, okt 2023