BAS2 som prefab-system för dig som söker en snabb och smidig lösning

Någon undrade om vårt styrsystem BAS2 finns som färdig OEM-lösning? Visst gör den det! Bastec har i flera år samarbetat med tillverkare av bland annat värmeväxlare och värmepumpar. Det innebär att du kan beställa prefabricerade system med BAS2 färdigmonterat och konfigurerat direkt från fabrik. Enklare kan det knappast bli!

Tillverkare som erbjuder prefab-system med Bastecs styrsystem

I dagsläget samarbetar vi med följande bolag som erbjuder OEM-lösningar med BAS2:

För oss är prefab en viktig bit i vårt växande utbud av tjänster och produkter som inte alla känner till. Därför vill vi lyfta fram några av fördelarna detta innebär för dig som kund, vare sig du har BAS2 installerat i fastigheten sen tidigare eller inte.

Färdiga OEM-lösningar med BAS2 är enkelt och kostnadseffektivt för dig som behöver kundspecifika lösningar och kontroll över dina anläggningar.

Fördelar med prefab-lösning

För dig som i dagsläget saknar ett välfungerande och lättanvänt system för fastighetsautomation och står inför t.ex. ett byte av värmepump, så är en värmepump med BAS2 som prefab-system ett utmärkt val!

BAS2 är lätt att koppla ihop med andra redan befintliga tekniska system i fastigheten, t.ex. ventilationsaggregat. Dessutom kan det enkelt byggas ut i framtiden till en låg kostnad, allteftersom nya behov uppstår. BAS2-system kan även kommunicera via Modbus, som är en branschstandard, vilket gör att du med lätthet även kan fånga upp andra enheter i fastigheten till ditt styrsystem.

BAS2 Normkapsling N3E från Bastec

Med Bastecs styrsystem i fastigheten blir det lättare att optimera inomhusklimatet och därmed sänka elförbrukningen. Det finns många återförsäljare av BAS runt om i landet som står redo att hjälpa till med detta vid behov.

Dessutom har Bastec en mycket uppskattad support-organisation för både återförsäljare och användare. Ett prefab-system med BAS2 är därför en perfekt grund att börja med för alla som vill styra sin fastighet på ett modernt och effektivt sätt. Läs mer om BAS2-systemet

Bilden visar ett exempel på Bastecs färdiga systemlösningar i normkapsling, som används av flera prefab-tillverkare.

För dig som redan har BAS2 i fastigheten

Finns det redan ett BAS2-system i fastigheten är fördelarna givetvis ännu fler och kostnadseffektiviteten extra hög när man ska integrera det nya prefab-systemet i den befintliga anläggningen.

Kontakt

Har du frågor angående Bastec och OEM får du gärna höra av dig direkt till Mikael Berglund, som ansvarar för detta område hos oss. Mikael når du på 010-330 80 17 eller mikael.berglund@bastec.se

Du kan givetvis även prata med din lokala installatör av Bastecs system för fastighetsautomation.