Fastighetsägare? Spara tiotusentals kronor i månaden med Bastec Cirrus

De svenska energikostnaderna fortsätter att stiga och det gäller att som fastighetsägare aktivt arbeta med sitt driftnetto. För att ta så bra beslut som möjligt och prioritera insatser rätt gäller det att man först har ett bra beslutsunderlag. Utan det arbetar man i blindo.

Med hjälp av Bastecs molnverktyg Cirrus kan ni kartlägga och över tid följa varje fastighet, men också hela ert fastighetsbestånd. Detta oavsett vilket eller vilka styrsystem som finns installerade i de olika fastigheterna. Ni kan enkelt jämföra hela ert fastighetsbestånd, se trender men också agera för att spara energi och pengar.

Ett räkneexempel från dagens verklighet:

Med 10 kontorsfastigheter med en snittyta på 7000 m2 kan du med hjälp av Bastec Cirrus sänka dina kostnader med tiotusentals kronor varje månad. Vi berättar gärna hur!

Bastec Cirrus ger inte bara dig och din organisation full kontroll utan också ett verktyg där du kan göra dina insatser. Bastec Cirrus bygger på en metodik med fem steg:

  1. Anslut enkelt på distans och samla in dina fastigheters system (t.ex. värme, ventilation, vatten, el, temperatur, fukt, närvaro).
  2. Presentera data på ett pedagogiskt sätt som gör det enkelt att förstå.
  3. Övervaka och få kontroll på hela ditt fastighetsbestånd.
  4. Undersök och jämför fastigheter för att sedan kunna prioritera och agera.
  5. Förebyggande insatser med stöd av AI.

Funktioner som ingår

I Bastec Cirrus ingår bland annat rapportgenerator, samlad larmlista, single-sign-on och många andra kraftfulla och smidiga funktioner. Allt för att effektivisera arbetet med att öka kontrollen, analysera, agera och sänka elförbrukningen i hela ditt fastighetsbestånd.

Se mer om Bastec Cirrus i detalj och hela listan med funktioner på denna sida: Skapa energioptimerade och hållbara fastigheter med Bastec Cirrus

Kontakta oss för en presentation och kalkyl på hur mycket Bastec Cirrus kan hjälpa er att spara.

Jonas Bengtsson, 010-330 80 41, jonas.bengtsson@bastec.se
Anders Sjögren, interim VD, 010-330 80 24, anders.sjogren@bastec.se