Söker du installationsanvisning, datablad, programvara, videoguider?

Nyhet! Vi har under 2022 byggt om på sajten och flyttat alla dokument och nedladdningsfiler, videoguider, instruktioner och liknande till den nya huvudsidan ”Support”.

På de olika support-undersidorna hittar du nu supportmaterial till alla Bastecs produkter och tjänster, dvs datablad, video hur BAS2 installeras, nedladdning av programvara, och så vidare.

Äldre sidor för ”Användarsupport” och den tidigare ”Partnerportalen” har därmed utgått.

Medlemmar får tillgång till mer supportmaterial

Är du systeminstallatör, drifttekniker eller liknande och hanterar till exempel vårt system för fastighetsautomation BAS2, eller vår nya molnbaserade tjänst Bastec Cirrus? Då rekommenderar vi dig att ansöka om medlemskap på vår webb. Logga alltid in vid besök, om du redan är medlem.

Medlemmar som loggar in får tillgång till Supportsidans samtliga filer och dokument om installation, driftsättning, programmering, felsökning, DUC-programvara, anläggningsmallar, beställning och mycket annat.

Även slutanvändare av Bastecs produkter och tjänster är varmt välkomna att bli medlemmar och ges då tillgång till utökad användardokumentation och videoguider, direktnedladdning av PC-programvara för inloggade och beställ.