Vi förstärker för att möta marknadens förväntningar

Vårt uppdrag på Bastec är att varje dag lyssna på marknaden och erbjuda produkter och lösningar inom fastighetsautomation. Vi har fokus på det som efterfrågas och som underlättar för systeminstallatörer och användare när det gäller att spara energi och sänka fastighetskostnaderna. Vi vill vara engagerade och sträva efter att ha stabila, långvariga relationer med våra kunder och partners.

Ny Produktchef

Vi stärker nu upp vår fortsatta satsning genom att vår mångåriga kollega Stefan Nilsson med stor erfarenhet från fastighetsautomation, Bastec och marknaden på heltid ska arbeta med att sköta och vidareutveckla Bastecs produkt- och tjänsteportfölj. Stefans nya roll blir Produktchef.

– Jag har under många år arbetat tillsammans med våra duktiga systeminstallatörer, fastighetsägare och kollegor så jag känner att jag har en bra bild av vad som efterfrågas nu och framåt. Det ska nu bli spännande och utvecklande att på heltid försöka förverkliga allt det vi vill och skapa riktigt bra produkterbjudanden, säger Stefan Nilsson.

Ny affärsområdeschef Produkter

I samband med detta hälsar vi Anders Sjögren välkommen till oss på Bastec som ny affärsområdeschef Produkter. Anders började på Bastec 1 februari. Anders har en lång erfarenhet inom affärsmannaskap, energibranschen och som ledare.

– Jag gillar verkligen Bastecs affärsmodell med nära och långsiktiga samarbeten med kunder och partners. Det rimmar med mina värderingar och det ska verkligen bli kul att komma igång och bli en del av Bastec-gänget, säger Anders. Om jag ska presentera mig lite närmare så är jag allmänt idrottsintresserad, spelar gärna paddel och umgås med familjen.

Jonas Greberg, VD Bastec:

– Det är mycket inspirerande att vi nu gör denna satsning kring våra produkter och våra affärsrelationer. Jag vill passa på att önska Stefan lycka till i sin nya roll och samtidigt hälsa Anders varmt välkommen in i Bastec-familjen.

Foto: Stefan Nilsson till vänster och Anders Sjögren till höger.