Bo Nilsson, ny OEM-ansvarig hos oss

Bastec har sedan många år OEM-avtal med flera tillverkare av bland annat värmeväxlare och värmepumpar. Detta gör att det finns möjlighet att beställa prefabricerade system med Bastecs styrsystem BAS2 färdigmonterat och konfigurerat direkt från fabrik. Bo Nilsson tar nu över ansvaret för vår OEM-verksamhet.

Våra OEM-samarbeten 2023

– Bastecs system för fastighetsautomation har en unik enkelhet och möjlighet till utbyggnad till en låg kostnad. Det är därför en perfekt grund att börja med, när det gäller att på ett modernt sätt styra och övervaka din fastighet, säger Bo.

– Jag har redan arbetat på Bastec några år som säljare och under den tiden träffat och pratat med många fastighetsägare, drifttekniker och liknande. Jag vet att det finns ett stort behov och intresse för att snabbt få till enkla prefabricerade lösningar, som smidigt passar ihop med befintliga tekniska system i fastigheten. Samtidigt som man inte låser sig utan att alla möjligheter är öppna för att i ett senare skede bygga vidare och bygga ut sitt system.

Bo demar BAS2 styr och reglersystem
Bo är väl insatt i Bastecs produkter och tjänster efter några år som säljare.

– Visst låter det intressant. Kontakta mig så kan jag berätta mer, avslutar Bo.

Bo Nilsson, 010-330 80 40, bo.nilsson@bastec.se

Se även vår sida om OEM-lösningar