Vi välkomnar alla nya kunder och återförsäljare vi fått under året

Vi vill tacka för det gångna året och önskar alla kunder, samarbetspartners, återförsäljare, leverantörer, BAS2-användare och vänner till Bastec en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Året som gått

Från 2018 kommer vi särskilt minnas alla spännande projekt vi genom er fått leverera BAS2 till. Det glädjer oss att BAS2-entreprenader och installationer även i år ligger på toppnivåer. Vi välkomnar också alla nya kunder och återförsäljare vi fått under året.

Från 2018 kommer vi även minnas mässan Nordbygg i Stockholm, där vi ställde ut tillsammans med Ecopilot, Elvaco, Noda och Produal. Vi deltog även på Elvacos Energidag i Kungsbacka som utställare. Båda tillfällena var mycket lyckade och gav oss möjlighet att träffa flera av er och att knyta nya kontakter.

Det här var också året då vi bytte telefonnummer-serie från 040 till 010! Vårt växelnummer är numera 010-330 80 00.

På produktsidan har vi bytt ut våra gamla skåp för Normkapsling mot nya med gröntonade dörrar. I samband med detta utökades sortimentet till tre varianter. En 2-radig och en 3-radig normkapsling med BAS2 XE16-COM. Samt en 3-radig med BAS2 XE16-COM, plus expansionsmodulen E16 som utökar antalet in- och utgångar.

I produktkatalogen tillkom även ett 30-tal nya tillbehör till BAS2, främst Aktiva givare, Ställdon, Rökdetektorer och Vakter.

Årets julgåva

Istället för att skicka julkort och julklappar har vi i år valt att skänka en julgåva till BRIS, Barnens rätt i samhället, som gör ett fantastiskt arbete. Med barnkonventionen som grund stöttar Bris barn i utsatta situationer, mobiliserar samhället och påverkar beslutsfattare för ett samhälle där varje barn känner till sina rättigheter och där barnets rättigheter tillgodoses.

Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete 2019!

Vännerna på Bastec