Ett starkt och positivt avstamp inför många kommande goda år

I fjol firade Bastec stolt 30 år i branschen och detta år har vi satsat på att göra ett starkt och positivt avstamp inför många kommande goda år. Vi har bland annat grundligt sett över hela utvecklingskedjan från tjänster till produkter och hur vi ska öka samarbetet med våra partners. Vi har rekryterat flera nya duktiga medarbetare under året för att fortsätta stötta våra kunder. Vi har fortsatt satsa på vår utvecklingsavdelning, vilket till exempel gett frukt i form av den nyligen släppta HTML5-webbapplikationen. Internt har vi bytt ekonomiskt system och flera andra applikationer som ska göra allt kundarbetet smidigare framöver. Och vi har sjösatt en helt ny grafisk profil som lyft företaget till en ny nivå.

Men det blev ju även ett minst sagt annorlunda år vi snart lämnar bakom oss. Ett år med händelser och utmaningar som ingen hade kunnat förutspå. Vi har alla blivit många erfarenheter rikare och fått kämpa på trots ändrade kundmöten, uppskjutna event och nya digitala jobbrutiner. Men det har också gjort oss starkare och beredda på att ompröva mycket och förändra saker till det bättre. Jag är stolt över det vi tillsammans har åstadkommit under året och känner stor tillförsikt inför framtiden.

Vi är mycket tacksamma att Bastecs verksamhet har fortsatt på samma nivå som tidigare år, trots allt som sker i omvärlden på grund av covid-19. Vi vill därför rikta ett extra stort tack till alla Bastec-återförsäljare och samarbetspartners som kämpat på och gjort ett mycket fint jobb!

Nu lämnar vi 2020 bakom oss och ser fram emot 2021 tillsammans med er alla.

Ta väl hand om varandra. Jag och mina kollegor på Bastec önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!

Jonas Greberg

VD

God Jul och Gott nytt år önskar Bastec