Nyheter i BAS2 7.2: Appar och inbyggd fullgrafisk webbserer

Nu blir BAS2 ännu enklare att använda!

BAS2 Styr har uppdaterats till version 7.2 och med de nya apparna till iPhone, iPad och Android samt inbyggd fullgrafisk webbserver som snabbt nås via vanliga webbläsare blir det enklare än någonsin att övervaka och göra ändringar i BAS2-systemet.

Fullgrafisk webbserver

Det finns nu en kostnadsfri inbyggd fullgrafisk webbserver i BAS2-DUC:arna. Därmed kan man sköta den dagliga driften av anläggningen via en vanlig webbläsare (t.ex. Chrome/Explorer/Safari) utan att något program behöver installeras på datorn.
Övervakning av driftstatus och trendkurvor, samt ändring av drifttider, börvärden och andra driftsvillkor har aldrig varit enklare.

BAS2-appar

De nya apparna som tagits fram till iPhone, iPad och Android gör det enklare än någonsin att ändra och övervaka sitt BAS2-system, var man än befinner sig. Allt som kan göras i den inbyggda fullgrafiska webbservern kan också göras via BAS2-apparna.
Apparna finns att ladda ner gratis på App Store respektive Google Play.

Hör av dig till Bastec eller din lokala återförsäljare för information om fler nyheter i BAS2 Styr version 7.2. Till exempel gällande bilder, XML-standard, länk till andra filer, säkerhet och behörighet, m.m.