Ny videoguide: ”Installera BAS2 PC-program”

Har du hunnit se instruktionsfilmerna i videobiblioteket vi lanserade i fjol? De korta filmerna med steg-för-steg, tips och trix visar hur du jobbar effektivt och smart med Bastecs styr- och övervakningssystem BAS2.

Videoguiderna ingår i vår support till BAS2-systemintegratörer

De flesta filmerna riktar sig främst till systemintegratörer och ingår i den utökade support vi ger för att stödja Bastec-partners och BAS2-återförsäljare i deras arbete. Men alla som blir medlemmar på vår webb får tillgång till videoguiderna.

Videobiblioteket kommer växa efterhand och hittills har vi publicerat ett par filmer om BAS2, om BAS2 Modbus (två nya just tillagda), D-Link och EdgeRouter.

Så installeras BAS2 på Windows

Dessutom har vi just lagt till en ny instruktionsfilm som visar hur du steg-för-steg installerar BAS2 PC-programvara för Windows. Denna video är öppen och tillgänglig för alla, utan krav på inloggning, och finns här: ”Installera BAS2 PC-program”.

Windows 11

Angående installation av mjukvara på Windows kan vi passa på att tillägga att Bastec-system såklart fungerar även på senaste Microsoft Windows 11.

Har du frågor eller önskemål om tips om något vi borde göra en videoguide om, kontakta vår support på 010-330 80 00 eller support@bastec.se.

Ansök om medlemskap på vår webb redan idag, om du inte redan är det, för tillgång till även annat support-material för mer avancerade användare.