Nyanställd på Projektavdelningen

Vi är mycket glada över att få hälsa Jimmy Olsson varmt välkommen som fast anställd projektingenjör på Bastecs Projektavdelning. Jimmy arbetade tidigare som drifttekniker på Svedab, Svedalahem. På Bastec arbetar han med våra egna BAS2-entreprenader i Skåneregionen.

”När jag jobbade som styr- och regler-elektriker blev jag allt mer intresserad av fastighetsautomation”, berättar Jimmy. ”Privat sysslar jag med många olika ute-aktiviteter och via mitt intresse för mountainbike träffade jag för flera år sedan på Ulf, tidigare VD för Bastec, som berättade om BAS2-systemet. Det lät ju riktigt bra, så jag gick en kurs och satte en anläggning och så småningom blev det väl tjugo ducar med BAS2. När jag började här för några månader sedan kunde jag därför en del och det har såklart underlättat, men jag har också fått lära mig mycket nytt under introduktionstiden. Jag trivs jättebra på Bastec och med blandningen av att vara på kontoret och ute på driftsättning. Att Bastecs system är öppet på riktigt, inte låst på något sätt till installatör, gör att det känns så positivt att jobba med, för det gynnar kunden.”

Söka jobb på Bastec

Är du också intresserad av att arbeta som projektingenjör på Bastec?

Vi söker fler duktiga killar och tjejer! Se Lediga jobb