”Bastecs system BAS2 är otroligt lätt och användarvänligt för kund och medarbetare.”

I våras startade vi upp Bastecs partnerprogram och vi är mycket glada över den positiva responsen vi fått från våra BAS2-återförsäljare och samarbetspartners. Fler och fler fylls på i vår partner-lista efterhand. Här presenterar vi ytterligare tre företag som är certifierade som ”Bastec Premium partner”.

Lorentzons Styr AB i Skövde, varför valde ni att gå med i Bastecs partnerprogram?

Lorentzons logo

Vi har varit en återförsäljare åt Bastec i över 20 år och ser partnerskapet som ett bra och naturligt sätt att stärka samarbetet.

BAS2 är ett enkelt system med bra support. Det gör vårt arbete enkelt och speciellt på våra energijobb är det viktigt att kunna programmera på distans. Vi uppskattar också de färdiga blocken i systemet som ger en likformighet i våra projekt.

BAS2 gör vårt arbete enkelt och speciellt på våra energijobb är det viktigt att kunna programmera på distans. Vi uppskattar också de färdiga blocken i systemet som ger en likformighet i våra projekt.

Vad tror du era kunder uppskattar mest med Bastec?

Närheten till Lorentzons Styr och enkelt att använda.

Alexandra Heder Vilhelmsson på Lorentzonz Styr

SEAB, Styr Entreprenad i Malmö AB, varför valde ni att gå med i partnerprogrammet?

SEAB logga

Vi har lång erfarenhet med BAS2 och när detta erbjudande kom kändes det som ett naturligt val att göra. Att kunna få en kickback är såklart en extra morot. Samarbetet med Bastec fungerar bra, det har aldrig varit några problem med leveranser trots att vi befunnit oss i en pandemi det senaste året.

Det vi är mest nöjda med är att man har alltid nära till hjälp om det skulle behövas och man lagerför vanligt förekommande produkter, vilket gör att man snabbt kan hjälpa kunder som fått problem med trasiga komponenter.

Det vi är mest nöjda med är att man har alltid nära till hjälp om det skulle behövas och man lagerför vanligt förekommande produkter, vilket gör att man snabbt kan hjälpa kunder som fått problem.

Vad tror du era kunder uppskattar mest med Bastecs system BAS2?

Att det är ett enkelt system och att de inte känner sig upplåsta till en entreprenör. Det täcker de flesta behov när det kommer till styrning och övervakning av fastigheter.

Fredrik Haglund på SEAB

Lykil Automation AB i Eskilstuna, varför valde ni att gå med i Bastecs partnerprogram?

Lykil Automation logo

Efter att ha arbetat med Bastec i över 25 år så har vi stor erfarenhet och kunskap vad Bastec står för och att ytterligare fördjupa vårt samarbete kommer gynna våra kunder i slutändan. Samarbetet har varit väldigt stabilt och bra under alla dessa år, ett fundament som har varit svårt att förstöra.

Vi har valt BAS2 som en del i vårt erbjudande för det är otroligt lätt och användarvänligt för kund och medarbetare. Bastec har dessutom väldigt bra säljsupport och teknisk support som alltid ställer upp om det skulle vara något.

Vi har valt BAS2 som en del i vårt erbjudande för det är otroligt lätt och användarvänligt för kund och medarbetare.

Vad tror du era kunder uppskattar mest med Bastec?

Enkelheten, användarvänligt, prisbilden och att inte behöva jaga ett program helt utan licenser.

Patrik Isaksson på Lykil Automation

KSS Klimat & Styrsystem AB Syd, varför valde ni att gå med i Partnerprogrammet?

KSS

Vi kommer gärna närmre våra leverantörer då relationer är ett nyckelord för våran del. Att få vara med och påverka känns viktigt. Partnerprogrammet tydliggör att KSS är en partner som vill mycket och har resurser att erbjuda kunderna vad som krävs om man väljer BAS2 som produkt.

Partnerprogrammet tydliggör att KSS är en partner som vill mycket och har resurser att erbjuda kunderna vad som krävs om man väljer BAS2 som produkt.

Vad tror du era kunder uppskattar mest med Bastec?

Att det är ett enkelt system och att de inte känner sig upplåsta till en entreprenör. Med tanke på vår historik och kunskap om BAS2 så blev det ett självklart val att ha BAS2 som en produkt vi kan erbjuda våra kunder.

Mikael Freij, KSS Klimat & Styrsystem Syd

Här kan du komma i kontakt med våra Premium partnerföretag:

Bastec Premium partner Lorentzons Styr
Bastec Premium partner SEAB
Bastec Premium partner Lykil Automation
Bastec Premium partner KSS