Bastec Cirrus, en ny produkt som energieffektiviserar alla dina fastigheter

Vi på Bastec kan nu stolt presentera vår nya produkt Bastec Cirrus, en smart molnbaserad plattform som ger energieffektivisering och en oöverträffad översikt av hela fastighetsbeståndet. Bastec Cirrus ger dig snabbt och enkelt rätt förutsättningar att skapa optimerade och hållbara fastigheter.

Hela 75 % av en fastighets livstidskostnad är drift och underhåll. Med datainsamling, analys och optimering av alla system, DUC:ar och sensorer i alla dina fastigheter samlade på ett enda ställe i Bastec Cirrus blir det betydligt lättare att analysera, se trender och jämföra olika fastigheter.

Genom att förbättra och optimera drift och förvaltning, och kunna se vilka åtgärder som fungerar bra eller inte, skapas långsiktigt hållbara fastigheter!

Med Bastec Cirrus är fastigheten ständigt uppkopplad och övervakad, för att alltid fungera på bästa sätt. Det ger trygghet och sparar tid och pengar. Energidata från externa energibolag kan tas in och olika typer av rapporter kan hämtas ut för vidare bearbetning och analys. Vi berättar gärna mer vad som är möjligt att göra med Bastec Cirrus.

Bastec har alltid arbetat för att användare av vårt smarta styrsystem BAS2 enkelt ska kunna ta kontroll över sina fastigheter och sänka drift- och energikostnaderna. Vi vill ta en aktiv roll även i den framtida klimatomställningen, med dess allt högre krav på energieffektivisering. Med Bastec Cirrus erbjuder vi dig ytterligare ett effektivt verktyg för att spara tid, pengar och miljö.

Nyfiken?

Visst vill du veta mer? Kontakta någon av våra duktiga medarbetare för en personlig genomgång.

Bo Nilsson, Teknisk utesäljare öst, 010-330 80 40, bo.nilsson@bastec.se
Jonas Bengtsson, Teknisk utesäljare väst, 010-330 80 41, jonas.bengtsson@bastec.se
Anders Sjögren, AO-chef Produkter, 010-330 80 24, anders.sjogren@bastec.se

Se produktsida och demo-video

Du kan också lära dig mer på produktsidan om Bastec Cirrus och se den längre demo-video vi tagit fram om alla smarta funktioner och verktyg som ingår.

Anmäl dig idag!

Webbaserad utbildning om Bastec Cirrus

17 maj – För dig som är slutanvändare
ANMÄLAN: jonas.bengtsson@bastec.se

18 maj – För partners och återförsäljare
ANMÄLAN: marcus.andersson@bastec.se

TID: 12.30-15.00
PLATS: Digitalt, vi mejlar ut länk inför mötet

Intresset är stort för Bastec Cirrus, vi har därför lagt upp två demo-tillfällen för alla som vill veta mer och har frågor. OBS. Skriv vilken dag du anmäler dig till.

Vill du beställa Bastec Cirrus, eller bli kontaktad för att få veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig snarast (vardagar 8-17). Eller ring till oss på 010-330 80 00.

Info finns även på Bastec Cirrus produktsida.

Namn(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.