Fortsatt positiv trend för Bastec

I år har det varit en annorlunda ”hemester”-sommar, där många har ägnat sig åt sköna utomhusprojekt, som altan- och poolbyggen. Vi på Bastec har hållit igång hela sommaren, men också fått tid att vilat upp oss och är nu laddade för att hjälpa er att fokusera mer på inomhusmiljön igen.

Bra halvårsresultat

Trots de senaste månadernas svåra situation kan vi ändå konstatera att bygg- och fastighetsbranschen rullar på. Bastec har en fortsatt mycket stabil tillväxt och vi har hittills i år sålt fler DUC-enheter än vid samma tid förra året, som var ett riktigt bra år. Imponerade arbete av alla våra partners och kunder.

Omtyckt styrsystem

Det är dessutom många som säger till oss, att fick de välja helt själva skulle de aldrig installera något annat än ett Bastec-system. Det värmer och ger oss energi att fortsätta att arbeta för effektiv fastighetsautomation. Våra produkter och tjänster är lätta att använda och ger en effektiv och pålitlig styrning och reglering av fastighetens tekniska system. Dessutom har vi en mycket uppskattad support och partnerstöd och genomför även egna projekt med högsta kvalitet.

Byt till Bastec ni också!

Om ni inte testat Bastecs system BAS2 än, så ta en funderare i höst. Fungerar er ventilation som den ska? Är inomhustemperaturen behaglig? Är det en effektiv och smart styrning av energiförbrukningen i fastigheten? Förstår den ansvarige hur man ska finjustera befintligt styrsystem, eller är det för krångligt? Kanske är det dags även för er att byta styrsystem till BAS2 från Bastec!

Vi och våra duktiga partners över landet finns här för er!
/Vännerna på Bastec