NEAB Installation AB, först ut som Premium partner

Förra veckan lanserade vi officiellt Bastecs nya Partnerprogram och vi är mycket glada åt detta fördjupade samarbete med våra partners. Ni kan se vilka företag som är certifierade på sidan ”Våra partners”. Listan är enbart påbörjad och kommer fyllas på med många fler under den närmaste tiden och framöver.

Bastec Premium partner NEAB Installation AB

Den första som kom med i vårt nya partnerprogram var NEAB Installation AB i Helsingborg, som var Bastecs allra första återförsäljare för 30 år sedan! Vi ställde några frågor till Roger Elovsson, på NEAB Installation:

Ni var Bastecs första återförsäljare. Hur känns det nu 30 år senare att vara först ut som Bastec Premium partner?

Det känns bra och är en stor ära att vara först.

Varför valde ni att gå med i partnerprogrammet och vad ser du för värde i det?

Det kändes naturligt för oss när vi jobbat med BAS2 i så många år. Vi hoppas detta leder till ett fördjupat samarbete som både gynnar oss och Bastec.

Varför har ni valt BAS2 som ert första val av system för styrning och övervakning?

För det är bäst! 😊 Framförallt är det användarvänligt för slutkunden.

Hur upplever du att Bastec har förändrats över dessa 30 åren?

Har gått från en liten uppstickare till ett väletablerat fabrikat i styr-branschen.

Hur upplever du samarbetet med Bastec idag?

Tycker att vi alltid haft ett bra samarbete med Bastec men det kan alltid bli bättre.

Vad är du mest nöjd med hos Bastec?

Har inget bra svar här men det är en bra produkt som ni levererar och det är nästan aldrig något fel på hårdvaran.

Vad tror du era kunder uppskattar mest med Bastec?

Återigen användarvänligheten, inga licensavgifter. När kunden köpt en anläggning är det deras och det tillkommer inga löpande kostnader.


Vi hälsar NEAB Installation AB varmt välkomna som Bastec Premium Partner!
Vännerna på Bastec

Om Bastecs partnerprogram

Partnerprogrammet förenklar valet av systeminstallatör för slutanvändaren. Den som väljer att anlita en certifierad Bastec-partner kan vara säker på att installatören har gedigen kunskap och ett högt kvalitetstänk vid installation av Bastecs fastighetsautomationssystem BAS2.

Partnerprogrammet innebär att vi fördjupar samarbetet ytterligare med våra mångåriga återförsäljare och samarbetspartners. Systeminstallatörer av Bastecs fastighetsautomationssystem BAS2 kan bli certifierad Bastec Premium Partner eller Bastec Professional Partner. Båda partnernivåerna har ingått avtal att följa Bastecs ”Teknisk beskrivning för BAS2-konfiguration” som lägsta nivå vid installation, vilket säkerställer hög kvalitet för slutkunden.

Partners får utökat stöd från Bastec och blir samtidigt delaktiga i ett tätare samarbete för att tillsammans vidareutveckla produkter och tjänster, ett givande samarbete som kommer gynna alla användare av BAS fastighetsautomationssystem.