Den 23-26 april träffar du oss på NORDBYGG på Stockholmsmässan. Vi ses!

Våra partners levererar behovsanpassade styr- och övervakningsanläggningar med högsta kvalitet

”Enkelheten och flexibiliteten är den primära anledningen att vi valt BAS2 som vårt första val av system för styrning och övervakning”, säger Kristian Eriksson på Aircano AB i Stockholm. ”Att inte ”lura” våra kunder in i dyra abonnemang och uppdateringskostnader med låsta system är en annan en viktig poäng för oss.”

Aircano är ett av Bastecs första certifierade Premium-partnerföretag och här presenterar vi kort tre av dem, ett i Stockholm, ett i Mölndal och ett i Malmö. Ni kan läsa mer om alla och om vårt nyligen lanserade partnerprogram på vår Partnersida.

Aircano AB i Stockholm

Aircano logo

”När vi fick frågan om Bastecs partnerprogram kändes det naturligt att gå med efter 16 års samarbete med Bastec”, fortsätter Kristian på Aircano. ”Vi hoppas kunna bidra till utvecklingen av Bastec framåt för att kunna leverera en ännu bättre produkt till våra kunder.”

”Under åren som gått har produkten utvecklats ganska rejält och även storleken på Bastecs organisation. Samtidigt så tycker jag den personliga kontakten har bibehållits på ett bra sätt vilket gör att det fortfarande känns som att man känner företaget/företagets representanter”, avslutar Kristian Eriksson på Aircano.

Vi hoppas kunna bidra till utvecklingen av Bastec framåt för att kunna leverera en ännu bättre produkt till våra kunder.

JWH Styr & Ventilation i Mölnlycke

JWH logo

En annan som jobbat länge med Bastec och BAS2 är Jan Jenelin på JWH Styr & Ventilation AB i Mölnlycke. ”Vi har jobbat med BAS2 i över 15 år och ser Bastec som ett självklart val. Vi valde att gå med i partnerprogrammet därför att vi tror att samarbetet gynnar såväl Bastec som oss själva. Samordning och krav på oss samarbetspartners tillsammans med uppföljning och utbildning blir i förlängningen en bättre produkt.”

”BAS2 är användarvänligt för både systemintegratör och slutanvändare”, fortsätter Jan, ”och Bastec har suverän support. Vi har aldrig fastnat i problem eller funktioner som inte går att utföra.”

Samordning och krav på oss samarbetspartners tillsammans med uppföljning och utbildning blir i förlängningen en bättre produkt.

Solenco Automation AB i Malmö

Solenco logo

Ett till företag som är certifierad Bastec Premium Partner är Solenco Automation AB i Malmö. Christian Benediktsson på Solenco Automation har lång erfarenhet av BAS2 efter att tidigare ha arbetat många år på Bastec: ”Det kunder uppskattar mest med BAS2 är enkelheten för alla typer av anläggningar. Att de kan konkurrensutsätta förfrågningar och vända sig till flera kompetenta återförsäljare utan att tvingas vända sig till en leverantör som håller hårt i källkoden. Även att BAS2 är ett öppet system utan nackdelarna med PLC.”

Christian fortsätter: ”Vi valde att gå med i partnerprogrammet därför att målsättningen att leverera behovsanpassade styr- och övervakningsanläggningar med högsta kvalitet har varit vårt fokus från start. Partnerprogrammet tydliggör att Solenco Automation är en partner som vill mycket och har resurser att erbjuda kunderna vad som krävs – ett professionellt utfört hantverk!”

Det kunder uppskattar mest med BAS2 är enkelheten för alla typer av anläggningar

Läs mer om respektive partnerföretag här:

Bastec Premium partner JWH Styr & Ventilation
Bastec Premium partner Aircano
Bastec Premium partner Solenco Automation

Håll utkik efter fler presentationer av Bastecs nya partnerföretag.