Nu öppnar vi kontor även i Mellansverige

Intresset för Bastec och vårt effektiva styrsystem för fastighetsautomation BAS2 fortsätter att växa. För att ännu bättre stödja och serva befintliga och potentiella kunder längre upp i landet etablerar vi oss nu i Örebro med ett kontor och ett kompetent gäng. Till en början kommer kontoret bestå av två tekniska utesäljare och en projektingenjör. Fokus kommer ligga på att vidareutveckla fastighetsautomationsmarknaden i orter över hela Mellansverige.

”Vi är stolta och glada att vi nu från 1 mars är på plats för att närmare och mer personligt kunna möta installatörernas och fastighetsägarnas behov och förväntningar att styra smart”, säger Anders Sjögren Affärsområdeschef Bastec.

Anders och Dennis utanför nya kontoret
Anders Sjögren, AO-chef på Bastec, och Dennis Hultmark, teknisk utesäljare, utanför det nyöppnade Örebro-kontoret.

Nyanställda tekniska utesäljare till Örebro-kontoret

I ett första steg hälsar vi Dennis Hultmark välkommen till Bastec. Han började den 1:e mars på Bastec som teknisk utesäljare med fokus på Mellansverige. Dennis har lång erfarenhet av tekniskt säljarbete inom fastighets- och byggbranschen.

”Det känns jätteinspirerande att vara med och utveckla Bastecs affärer och tillsammans med befintliga och potentiella partners sprida kunskapen om Bastecs produktportfölj och effektiv fastighetsautomation”, säger Dennis. ”Att optimera och effektivisera fastigheter genom smart fastighetsstyrning ligger helt rätt i tiden.”

Anders Sjögren: ”Vår andra tekniska utesäljare är också på gång och jag kommer kunna presentera även hen inom kort”. Uppdatering 2023-06: Nu är även säljare nummer två på plats i Örebro. Vi säger varmt välkommen till Ludwig Hultin.

Till vårt kontor i Örebro ansluter dessutom en av våra mest erfarna och kompetenta projektingenjörer; Ola Gustafsson. Ola, som arbetat på Bastec i många år, kommer stödja med teknik- och projektsupport samt utbildning.

Marcus, Dennis, Ola och Anders i Örebro
Foto från en BAS2-kurs vi höll i Örebro med Marcus (kursledare), Dennis, Ola (kursledare) och Anders.

”Vi har mannat upp med ett riktigt bra gäng för att möta det ökade behovet på marknaden av optimerade och hållbara fastigheter”, fortsätter Anders. ”Är du intresserad av att kunna installera vårt BAS2-system, är du en fastighetsägare som vill optimera dina fastigheter eller har frågor om effektiv fastighetsautomation är du som vanligt varmt välkommen att höra av dig till oss”, avslutar han.

Kontaktuppgifter

Anders Sjögren, AO-chef Produkter, tel: 010-330 80 24, e-post: anders.sjogren@bastec.se

Ola Gustafsson, projektingenjör, tel: 010-330 80 04, e-post: ola.gustafsson@bastec.se

Dennis Hultmark, teknisk utesäljare, tel: 010-330 80 17, e-post: dennis.hultmark@bastec.se

Support, tel: 010-330 80 00, e-post: support@bastec.se