Ny medarbetare på Produktavdelningen

Vi hälsar André Kovacs varmt välkommen som ny medarbetare på Produktavdelningen. Han ingår i vårt team som stöttar Bastecs återförsäljare, partners och BAS2-användare. Det innebär bland annat att koda kundprojekt och svara på supportärenden. André började här i våras, så ni är nog flera som redan hunnit ha kontakt med honom.

Innan Bastec så var André drifttekniker på CA Fastigheter. Han fick då erfarenhet av flera olika styrsystem för fastighetsautomation, men BAS2 från Bastec var det system som uppskattades mest. Främst för hur enkelt det var att snabbt få överblick. En titt i BAS-appens larmlista hörde till det första på morgonen för att se vad som eventuellt behövde åtgärdas.

Att BAS2 är ett verkligt öppet system var också ett stor fördel, att som drifttekniker kunna göra enklare programmering, justeringar, felsökning, skapa loggar av diverse värden om det saknades, osv. Med den erfarenheten i ryggen blir André ett bra tillskott till vårt supportteam.

Förutom detta har André ett brinnande intresse rent allmänt för automation och bor i ett fullskaligt så kallat ”smart hem” där allt är uppkopplat. Är det framtidens för oss alla? Intressant att följa framöver i dessa tider är det åtminstone.