Nyhet! Steg-för-steg videoguider om Bastecs styr- och övervakningssystem

Vi på Bastec lanserar nu ett helt nytt videobibliotek med lättbegripliga videoguider. De korta filmerna med instruktioner, tips och trix visar hur du jobbar effektivt och smart med vårt styr- och övervakningssystem BAS2.

I första hand riktar sig filmerna till systeminstallatörer hos våra Bastec-partners och återförsäljare.

Ola guidar dig steg-för-steg

Vår erfarna projektingenjör och utbildare Ola visar och lotsar på ett pedagogiskt sätt i filmerna hur du ställer in BAS2 och diverse kringprodukter. Allt för att dina slutkunder ska få ett högkvalitativt, hållbart och optimerat system, så installationen blir bästa möjliga fastighetsinvestering.

De första filmerna vi lagt ut är bara början på vad som med tiden är tänkt att bli ett omfattande videobibliotek. Det här gör vi för att på ytterligare ett sätt göra det enkelt att arbeta optimalt med BAS2.

Här hittar du filmerna

Videobiblioteket finns samlat under ”Support”: ”VIDEOGUIDER”. Filmerna ingår i den utökade dokumentation vi erbjuder alla medlemmar på Bastecs sajt.

Inte medlem än? Ansök om medlemskap idag!

Har du idéer om vad vi borde göra för filmer för att underlätta ert arbete med BAS2? Hör av dig till oss! Vi tar gärna emot tips.

Kontakt

Vår affärsidé är att hela tiden sträva efter att erbjuda marknadens smartaste och mest lättanvända fastighetautomationssystem som ger största möjliga energibesparing och lägst totalkostnad.

Som alltid är ni välkomna att kontakta vår support kostnadsfritt för att få stöd och hjälp.

Ni når oss på:
Telefon: 010-330 80 00
E-post: support@bastec.se