Senaste nytt: kartfunktion, AI och namnbyte

Flera av våra produkter och tjänster har fått nya uppdateringar den senaste tiden.

BASTEC Smart – ny kartfunktion

I höstas släppte vi vår senaste produkt, molntjänsten BASTEC Smart. BAS2-användare som ansluter sig till BASTEC Smart och loggar in får direkt en tydlig översikt av sina samtliga anslutna BAS2-anläggningar. För varje ansluten anläggning visas status om anläggningen är online eller offline. I en gemensam larmlista visas antal aktiva larm som finns per anläggning.

Med den senaste uppdateringen ingår nu även en kartfunktion i verktyget. Vi visar gärna en demo om du inte har sett tjänsten än.

BASTEC Cirrus – AI-funktionalitet

Med molntjänsten Bastec Cirrus kan du utföra datainsamling, analys och optimering av alla system, DUC:ar och sensorer i hela ditt fastighetsbestånd från en enda plattform.

Vi har nu lanserat AI och analysfunktionaliteterna i denna tjänst. AI visar i snitt 10% mindre värmeförbrukning i BASTEC Cirrus. Hör gärna av er för att få veta mer.

Fem steg till hållbara fastigheter med Bastec Cirrus

BASTEC Elspot – namnbyte

Vår elpristjänst BAS2 Elspot har bytt namn till BASTEC Elspot. Ta hjälp av denna smidiga tjänst för att styra energisystem automatiskt med Nord Pools timspotpriser som beslutsunderlag.

Du som är Bastec-parter eller återförsäljare kan logga in på vår webbsajt för att se elspot-avtal och manual under Supportsidan: Säljstöd.

Beräkningsmodul BASTEC MB44

Beräkningsmodul MB44 åter i lager

Vi har även fått in vår nya kraftfulla beräkningsmodul BASTEC MB44 till vårt lager igen, för er som vill beställa.

Ring gärna till oss så berättar vi mer om våra produkter och tjänster för styr och regler av fastigheter. Bastecs växel: 010-330 80 00.

Våra säljare i Malmö

Jonas Bengtsson, 010-330 80 41
Bo Nilsson, 010-330 80 40

Våra säljare i Örebro

Dennis Hultmark, 0708-941517
Ludwig Hultin, 0721-599937