Tack Leif! Välkommen Jonas!

Samtidigt som maj övergick till juni tackade vi av Leif Olsson, som har varit Bastecs interims-VD det senaste året, och välkomnade Jonas Greberg, Bastecs tillträdande nya VD. Redan i mars kunde vi berätta att Jonas utsetts till VD, här får han chansen att presentera sig själv lite närmare:

”Hej! Jag heter Jonas Greberg och har nu äntligen tillträtt som VD för Bastec. Mottagandet har varit riktigt bra och det märks verkligen att Bastec är ett ”familjärt” företag. Det finns massor med positiv energi, kunskap och kundfokus. Jag räknar också med att de närmaste månaderna få möjlighet att träffa och presentera mig mer personligen för kunder och samarbetspartners.”

Jonas Greberg ny VD välkomnas till Bastec maj 2019
Jonas Greberg, stående till vänster i bild, nytillträdd VD för Bastec fr.o.m 27 maj 2019

”Jag är en 44-årig smålänning som sedan drygt tjugo år tillbaka bor i Skåne och Malmö. Min bakgrund är civilingenjör och jag har länge arbetat inom energibranschen. Nu senast på entreprenören ONE Nordic som sysslar med drift, underhåll och projekt inom eldistribution.

Jag är nu otroligt taggad att tillsammans med medarbetarna på Bastec och alla BAS2-återförsäljare fortsätta utveckla och förbättra våra erbjudanden och lösningar inom fastighetsautomation. Våra kunddialoger i kombination med marknadsutvecklingen är central i vår fortsatta resa framåt.”

Välkomna att kontakta Jonas Greberg för frågor, kommentarer eller tips via telefon 070-3755773 eller mail jonas.greberg@bastec.se

Vi önskar också Leif lycka till med hans framtida utmaningar och tackar för den tid som varit.

Leif Olsson
Leif Olsson, avgående tf VD